طرز تهیه ماکارونی با قارج و گوشت خوشمزه و آسان و مرحله به مرحله
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 85
نویسنده : melina

آخرین خبر | شام/ ماکاروني به سبک لازانيا

 

مواد لازم برای ماکارونی با پنیر پیتزا

  • ماکارونی 500 گرم
  • گوشت چرخ شده 200 گرم
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • قارچ 5 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • پودر کاری 1/2 قاشق مرباخوری
  • پودر سیر 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق مربا خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه ماکارونی با پنیر پیتزا و قارچ و گوشت در فر

 


مرحله اول آماده سازی ماکارونی: ابتدا قابلمه ای را تا نیمه آب ریخته و کمی نمک به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید، بعد ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و تا زمانی که ماکارونی را نصف می کنید، مغز سفید رنگ نداشته باشد ماکارونی را بپزید. سپس آبکش کرده و نشاسته اضافی آن را بشویید. حالا داخل کاسه ای ریخته و 2 قاشق روغن زیتون را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا به هم نچسبند.


مرحله دوم: آماده سازی سس گوشتی
اول پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

مرحله سوم: افزودن گوشت
حالا گوشت، نمک، فلفل، پودر سیر و کاری را هم افزوده و به همراه پیاز و گوشت خوب تفت می دهیم تا عطر مواد به مشام برسد.


مرحله چهارم: افزودن قارچ و فلفل دلمه
حالا قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد گوشتی می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا مواد کاملا پخته شوند.


مرحله پنجم: تهیه ماکارونی پنیری
داخل ظرف پبرکس را چرب می کنیم و ماکارانی آماده شده را داخل آن می ریزیم برای لایه بعدی از سس گوشتی استفاده کرده و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را کاملا پوشش می دهیم.


مرحله آخر: پخت ماکارونی با پنیر پیتزا
حالا ظرف را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد داخل فر می گذاریم تا زمانی که پنیر طلایی شود و بعد از اینکه آماده شد از داخل فر بیرون آورده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ماکارانی با پنیر پیتزا و قارچ و گوشت

  1. می توانید این غذا را داخل تابه هم طبخ کنید تمامی مراحل به همین شکل انجام شود فقط حرارت گاز خیلی کم باشد که ماکارانی ته نگیرد فقط پنیر ذوب شود.
  2. با مقدار سیر گفته شده در دستور، غذا بوی سیر زیادی نمی گیرد. فقط عطر و طعمی از سیر دارد.
  3. در نظر داشته باشد که ماکارونی را دم نمی گذاریم پس پخت ماکارونی باید در مرحله اول کامل شود.
  4. این غذا را داخل ظرف پخته شده سرو کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: