پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 73
نویسنده : melina

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشرنگ و بسیار خوشمزه خانگی

 

مواد لازم برای مربای کدو حلوایی

  • کدو پوست گرفته و قالب زده 1 کیلوگرم
  • شکر 1 کیلوگرم
  • آب 4 لیوان
  • آبلیموی تازه 1 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته برای تزئین به میزان لازم


طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشمزه

 


مرحله اول آماده سازی کدو: ابتدا پوست کدو حلوایی را با چاقو یا پوست کن می گیریم و به شکل دلخواه با چاقو یا کاتر آنها را برش می دهیم.


مرحله دوم: آماده سازی شربت
حالا آب و شکر را داخل قابلمه مناسبی ریخته و اجازه دهید تا شکر در آن حل شده و به نقطه جوش برسد.

مرحله سوم: افزودن کدو ها
کدو تنبل برش خورده را داخل شربت در حال جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا کدو ها پخته شده و شربت هم به قوام کافی برسد.


مرحله چهارم: افزودن آبلیمو
زمانی که کدو پخت و شربت به قوام مناسب رسید، آبلیمو تازه را به مربا می افزاییم و شربت را از روی حرارت بر می داریم.


مرحله آخر: سرو و نگهداری مربای کدو تنبل
اجازه می دهیم تا مربا کدو حلوایی کاملا خنک شود حالا داخل شیشه های تمیز و خشک ریخته و با درب بسته در یخچال نگهداری کنید و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه مربای کدو تنبل زعفرانی

  1. می توانید داخل این مربا از 1 تکه چوب دارچین استفاده کنید.
  2. بعد از پخت مربا می توانید مارمالاد کدو حلوایی هم تهیه کنید.
  3. برای رنگ بهتر مربا می توانید از کمی زعفران دم شده استفاده کنید.



بازدید : 67
نویسنده : melina

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

 

مواد لازم برای کیک زبرا

  • آرد سفید 2/5 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه کیک زبرا

 

مرحله اول:
ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت 7 دقیقه با هم مخلوط می کنیم تا مایعی کرمی و کشدار بدست بیاید.


مرحله دوم: افزودن شیر و روغن
سپس روغن و شیر را به مواد افزوده و به میزانی که مواد کاملا یکدست شوند مخلوط می کنیم.

 

مرحله سوم: افزودن آرد
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد کیک الک می کنیم و به آهستگی مخلوط می کنیم تا مایه کیک ما آماده شود.


مرحله چهارم: روش دو رنگ کردن کیک
در این مرحله مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم و نیم آن را داخل کاسه ای دیگر می ریزیم و پودر کاکائو را به یکی از کاسه ها افزوده خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شکلاتی رنگ بدست بیاید.


مرحله پنجم: تکنیک ریختن مواد کیک زبرا
حالا داخل تابه کیک را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و بعد از مایع کرم رنگ یک ملاقه مرکز تابه ریخته و بعد یک ملاقه از خمیر شکلاتی مرکز خمیر قبلی می ریزیم این کار را تا اتمام خمیر ها ادامه می دهیم.


مرحله آخر: قرار دادن کیک زبرا در فر
کیک زبرا را به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم. بعد از گذشت این زمان با خلال چوبی تست می کنیم اگر خمیر به خلال چوبی نچسبید، از فر خارج کنید. و این کیک خوشمزه و زیبا نوش جانتان.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کیک زبرا

  1. برای تهیه کیک زبرا، از آرد سه صفر قنادی استفاده کنید و حتما 3 مرتبه آرد را الک کنید تا هوا دهی شده و کیفیت بیشتری داشته باشد.
  2. از پودر کاکائو با کیفیت استفاده کنید.
  3. تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند.
  4. برای طرز تهیه کیک زبرا با ماست: در صورتی که شیر در دسترس ندارید آن را با ماست جایگزین کنید.
  5. کیک را بعد از پخت کامل بلافاصله از قالب خارج کنید تا خنک شود.



بازدید : 68
نویسنده : melina

طرز تهیه کوکو عدس خوشمزه و مجلسی به روش سنتی ترکیه ای

 

مواد لازم کوکو عدس

  • عدس ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه کوکو عدس

 


برای شروع عدس را برای خیساندن به همراه مقداری آب داخل یک کاسه بریزید تا به خوبی خیس بخورد. عدس باید حداقل به مدت دو ساعت در آب خیس بخورد تا کمی نرم شود. بعد از گذشت این زمان عدس را آبکشی کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید.

در ادامه سیب زمینی را هم پوست بگیرید و بشویید سپس به عدس اضافه کنید. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید. حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا سریعتر عدس و سیب زمینی بپزند و نرم شوند.

پس از اینکه سیب زمینی و عدس به طور کامل پختند آنها را از قابلمه خارج کنید سپس آب اضافی سیب زمینی و عدس را بگیرید و داخل میکسر بریزید تا یکدست شوند. در صورتی که میکسر در دسترس ندارید می توانید آنها را با گوشتکوب بکوبید.

پس از اینکه سیب زمینی و عدس را میکس کردید آنها را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه پیاز را رنده کنید و پس از گرفتن آبش به کاسه حاوی عدس اضافه کنید. در مرحله بعد مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر به مایه کوکو اضافه کنید.

تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید سپس به مایه کوکو اضافه کنید. مایه کوکو را خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند. اگر مایه کوکو شل بود آرد سوخاری را کم کم اضافه کنید تا مایه کوکو کمی سفت تر شود.

پس از اینکه مایه کوکو آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو با دست بردارید و مانند کوکو سیب زمینی شکل دهید سپس داخل تابه بیندازید تا سرخ شود.

پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آنرا به آرامی برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام مایه کوکو را سرخ کنید. در پایان پس از اینکه کوکوها آماده شدند آنها را به همراه گوجه فرنگی ، خیار شور و نان سرو کنید.

 

منبع: پارسی دی




بازدید : 60
نویسنده : melina

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده با سیب زمینی و طعم بی نظیر

 

مواد لازم خوراک لوبیا چیتی

  • سیر ۲ عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • قارچ بزرگ ۴ عدد
  • لوبیا چیتی ۲ لیوان
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • آبلیمو و روغن مایع به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی

 


مرحله اول: آماده سازی لوبیا چیتی
ابتدا لوبیا چیتی را درکاسه ای میریزیم و روی آن آب می گیریم و می گذاریم تا چند ساعت خوب خیس بخورد بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهیم و چند مرتبه آب آن را بیرون بریزیم و آب مجددا داخل کاسه بریزیم. این کار به این جهت است که نفخ آن کاملا از بین برود و زودتر در زمان پخت آماده شود.

 

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سیر
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت نگینی خرد می کنیم و تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پس از داغ شدن روغن پیازهای نگینی را در تابه ریخته و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا طلایی شوند بعد در بشقابی می ریزیم کنار می گذاریم.پوست سیرها را می گیریم و ریز خرد می کنیم داخل تابه ای که پیاز را سرخ کردیم می ریزیم و تفت می دهیم و حرارت را کم می کنیم.

 

مرحله سوم: پخت خوراک لوبیا چیتی
سپس گوجه فرنگی را نیز می شوییم وخرد می کنیم و به سیر اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم. به میزانی تفت می دهیم که آب گوجه فرنگی کاملا تبخیر شده باشد و آنگاه لوبیا چیتی را آبکش می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد تابه می افزاییم و مخلوط می کنیم. در این مرحله اگر تابه تان گنجایش ۵ لیوان آب را ندارد مواد را در قابلمه ای می ریزیم و ۵ لیوان آب روی آن می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم به مدت ۳ ساعت لوبیا و مواد خوب پخته شوند.

 

مرحله چهارم: تفت دادن سیب زمینی
سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و در تابه ای روغن میریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود و سپس سیب زمینی های خرد شده را در روغن تفت می دهیم تا کمی پخته شوند،دقت کنید ما نمی خواهیم سرخ شوند. زمانی که ۲ ساعت از تایم پخت لوبیا گذشت سیب زمینی های نیم پز را به همراه نمک،فلفل و پیاز داغ به مواد می افزاییم.

 

مرحله پنجم: افزودن قارچ
قارچ ها را می شوییم و قسمت بالایی و ساقه قارچ را در زیر آب به آرامی میشوییم تا کاملا از گرد و غبار تمیز شود و روی تخته به هر مدلی که تمایل داریم خرد می کنیم ولی این نکته را فراموش نکنید که کمی برش ها بزرگ باشد بهتر است چون در خوراک لوبیا جلوه بیشتری دارد در آخر پس از برش دادن به مواد قابلمه اضافه می کنیم.

 

مرحله ششم: تهیه خوراک لوبیا چیتی
به مدت ۱ ساعت دیگر صبر می کنیم تا خوب خواک جا بیافتد.شما می توانید آبلیمو را الان اضافه کنید و یا در آخر پخت که این نیز به تمایل شما بستگی دارد. در آخر خوراک لوبیا شما آماده شده در کاسه ای بریزید و با لیموی تازه و نان نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه خوراک لوبیا چیتی با قارچ و سیب زمینی

  1. اگر زمان زیادی برای خیس کردن لوبیا ها ندارید روی آنها خیار قرار دهید تا نفخش گرفته شود.
  2. زمان پخت لوبیا بسته به زودپز بودن و دیر پز بودن لوبیا ها دارد.
  3. می توانید برای سرعت بیشتر در پخت لوبیا ها را با زودپز نیم پز کنید.
  4. اگر دوست دارید خوراک لوبیا شما لعاب دار شود ۱ ق غذا خوری آرد اضافه کنید.
  5. سبزیجات داخل لوبیا چیتی کاملا سلیقه ای می باشد می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید کنار خوراک سرو کنید و یا پوره کنید.
  6. مقدار افزودن فلفل ها در این خوراک به ذائقه شما بستگی دارد.
  7. از لوبیا چیتی درجه یک و مرغوب استفاده کنید.
  8. بجای آبلیموترش از سرکه نیز می توانید استفاده کنید.
  9. از اضافه کردن بیش از اندازه زردچوبه و رب خودداری کنید زیرا رنگ خوراک را تیره می کند.
  10. به دلخواه می توانید در تهیه خوراک لوبیا از عدس یا ماش نیز استفاده کنید.
  11. به دلخواه می توانید در تهیه خوراک لوبیا از یک عدد فلفل دلمه استفاده کنید.



بازدید : 63
نویسنده : melina

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

 

مواد لازم برای ترشی فلفل

  • فلفل هالوپینو خرد شده 4 عدد
  • سیر 1 حبه
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک 1 قاشق غذا خوری
  • شوید 1 ساقه
  • سرکه سفید به میزان لازم


طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو خوشمزه خانگی

 


مرحله اول آماده سازی فلفل ها

ابتدا فلفل ها را می شوییم. به صورت حلقه ای برش می دهیم.


مر حله دوم: پخت فلفل ها و گرفتن تلخی آن
داخل قابلمه ای مقداری سرکه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. اجازه می دهیم تا کاملا بجوشد، حالا که سرکه به جوش آمد فلفل ها را داخل سرکه ریخته 2 تا 3 دقیقه زمان می دهیم تا فلفل ها بجوشند، سپس فلفل ها را آبکش می کنیم و با آب سرد آبکشی می کنیم.

 

مرحله سوم: افزودن فلفل و شکر
حالا فلفل ها، سیر و شکر را داخل قابلمه ریخته و درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود.


مرحله آخر: ریختن ترشی داخل شیشه
حالا ترشی را داخل شیشه ای خشک و تمیز ریخته و با مخلوط سرکه و آب روی آن را می پوشانیم و درب آن را کیپ کرده و در یخچال نگهداری می کنیم تا برسد. بعد از یک هفته در کنار انواع غذا ها می توانید نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی فلفل هالوپینو

  1. روی فلفل ها باید با سرکه پوشیده شود.
  2. از دو رنگ فلفل اگر استفاده کنید ظاهر زیباتری پیدا می کند.
  3. این ترشی را با فلفل های ریز و شیرین هم می توان تهیه کرد.

 

منبع: سلام دنیا




بازدید : 58
نویسنده : melina

طرز تهیه پلوی مکزیکی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

 

مواد لازم برای پلو مکزیکی

  • برنج 2 پیمانه
  • پوره گوجه فرنگی 400 گرم
  • نخود فرنگی 100 گرم
  • ذرت 100 گرم
  • سیر 2 حبه
  • پیاز نگینی شده 1 عدد
  • قارچ 5 عدد
  • فیله مرغ 8 عدد
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه پلو مکزیکی تند و خوشمزه به روش اصل مکزیکی

 


مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه

ابتدا نخود و ذرت را بخار پز می کنیم. سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. برنج را پیمانه زده و می شوییم و با کمی نمک خیس می کنیم. پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم. قارچ را ورقه ای برش می دهیم. مرغ را با تکه های 1 سانتی متری برش داده و آماده می گذاریم.


مرحله دوم: آماده سازی سس غذا
حالا تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم، بعد پیاز ها را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا قارچ را افزوده و تفت می دهیم تا رطوبت اضافی آن از بین برود.

مرحله سوم: افزودن ادویه ها و مرغ
مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه را بنا به ذائقه به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود.


مرحله چهارم: افزودن پوره گوجه
پوره گوجه و سیر را به مواد افزوده کمی تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و سسی خوشرنگ و به روغن افتاده بدست آید.


مرحله پنجم: افزودن ذرت و نخود
ذرت و نخود بخار پز شده را به سس افزوده و مخلوط می کنیم.


مرحله ششم: افزودن برنج
حالا آب اضافی برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را به سس آماده شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. حالا تا 1 سانتی متر روی برنج را آب جوشیده ریخته و زمان می دهیم تا آب برنج تبخیر شود.


مرحله هفتم: دم گذاشتن برنج
حالا که آب اضافی برنج تبخیر شد، کمی روغن زیتون روی برنج ریخته و دم کنی گذاشته، سپس به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.


مرحله آخر: سرو پلو مکزیکی
بعد از گذشت این زمان پلو مکزیکی ما آماده است. آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار انواع ترشی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پلو مکزیکی با مرغ و قارچ:

  1. می توانید از کمی پودر زیره در این غذا استفاده کنید.
  2. این غذا باید تند باشد، تندی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید.
  3. می توانید مرغ داخل دستور را حذف کرده و کمی مرغ پخته و ریش ریش شده کنار این برنج سرو کنید.



بازدید : 60
نویسنده : melina

فرارو | طرز تهیه خوراک ماهیچه بوقلمون به روش رستورانی

 

مواد لازم خورش بوقلمون خوشمزه

  • گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
  • تخمه آفتابگردان یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

 

طرز تهیه خورش بوقلمون خوشمزه رستورانی

 


مرحله اول: مزه دار کردن گوشت بوقلمون
ابتدا یکی از پیازها را خرد کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس گوشت بوقلمون را به صورت قیمه ای ( یا به صورت تکه ای بزرگ ) خرد کنید و به همراه زعفران دم کرده و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به کاسه اضافه کنید. مواد داخل کاسه را با دست زیر و رو کنید و ورز دهید تا مواد به تمام قسمت های گوشت بوقلمون برسند و به خورد آن بروند. سپس روی کاسه یک سلفون بکشید و آنرا به مدت حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا گوشت طعم دار شود.


مرحله دوم: تقت دادن پیاز
پس از گذشت یک ساعت پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.

 

مرحله سوم: سرخ کردن گوشت بوقلمون
پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد گوشت بوقلمون را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت بوقلمون سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.


مرحله چهارم: افزودن سیب زمینی
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید سپس با آب سرد بشویید و آبکشی کنید. پس از از اینکه گوشت بوقلمون به طور کامل پخت سیب زمینی ها را به همراه تخمه آفتابگردان به قابلمه اضافه کنید.

 

مرحله پنجم: پخت خورشت بوقلمون
در ادامه مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورشت به طور کامل آماده شد یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و آن را به همراه نان یا برنج سرو کنید. برای طعم دهی بهتر به خورش بوقلمون در صورت تمایل می توانید از ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. در برخی شهرها به خورشت بوقلمون مواد دیگری مثل شوید ، قارچ ، آلو خورشتی و هویج هم اضافه می کنند که در صورت تمایل می توانید به خورش خود اضافه کنید.

 

 

گرفتن بوی زهم بوقلمون

نکته مهم در مورد گوشت بوقلمون این است که این گوشت بیشتر از گوشت مرغ بوی زهم دارد و اگر به خوبی بوی زهم آنرا نگیرید مطمئنا هر چفدر هم خورش را خوب درست کنید باز هم خورش شما بوی زهم و نا مطبوعی خواهد داد.

برای رفع بوی زهم بوقلمون می توانید آنرا از قبل به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بیندازید تا بوی زهم و کف گوشت خارج شود. بهتر است برای اینکه بوی زهم بوقلمون به طور کامل گرفته شود از موادی مثل دارچین ، زردچوبه و پیاز هم داخل آب جوش استفاده کنید.

 

فوت و فن های تهیه خورش بوقلمون

  1. برای خوشمزه تر شدن خورش بوقلمون در شهرهای مختلف کشور چاشنی های متفاوتی استفاده می شود ، شما هم می توانید به دلخواه موادی مانند رب انار یا انواع سبزیجات معطر مثل جعفری ، شوید و گشنیز برای بهتر شدن طعم خورش خود استفاده کنید.
  2. به دلخواه می توانید در هنگام تفت دادن گوشت کمی رب گوجه یا پودر گوجه اضافه کنید.
  3. در ریختن زعفران در این خورشت دست و دلباز باشید.
  4. از هر قسمت بوقلمون مانند سینه و ران آن استفاده کنید.
  5. افزودن تخمه آفتاب گردان اختیاری می باشد ولی برای تهیه یک خورشت مجلسی بسیار خوشمزه و ظاهری زیبا به آن می دهد.
  6. به دلخواه برای نرم شدن گوشت بوقلمون از کمی ماست نیز استفاده کنید.
  7. افزودن یک عدد برگ بو باعث گرفتن بوی زهم بوقلمون می شود.
  8. این خورش کمی غلیظ است پس اجازه دهید تا کاملا جا افتاد شود.
  9. برای سرعت در پخت می توانید از زودپز استفاده کنید.

 

منبع: پارسی دی




بازدید : 70
نویسنده : melina

طرز تهیه آش رشته خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای آش سبزیجات

  • لوبیا چشم بلبلی 1/2 پیمانه
  • ساقه کرفس نگینی شده 2 عدد
  • کدو سبز نگینی شده 2 عدد
  • کلم قمری نگینی شده 1 عدد
  • پیاز نگینی شده 1 عدد
  • برنج نیم دانه 50 گرم
  • سبزی آش 100 گرم
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری و پودر زنجبیل به میزان لازم


طرز تهیه آش سبزیجات خوشمزه و مقوی

 


مرحله اول آماده سازی لوبیا چشم بلبلی: ابتدا لوبیا را پاک کرده و می شوییم و به مدت 4 ساعت خیس می کنیم و بعد از گذشت این مرحله لوبیا چشم بلبلی را به همراه کمی زرد چوبه داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود.


مرحله دوم: تهیه آش سبزیجات
حالا داخل قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و پیاز نگینی شده را داخل آن خوب تفت می دهیم طلایی که شد کرفس، کدو، کلم قمری، زرد چوبه، ادویه کاری و فلفل سیاه افزوده و همه مواد را با هم خوب تفت می دهیم.

 

مرحله سوم: افزودن برنج
حالا برنج شسته شده را به همراه سبزی آش به مواد در حال تفت خوردن می افزاییم و تا جایی که روی مواد پوشیده شود آب جوش می ریزیم تا برنج و سبزیجات کاملا پخته شود.


مرحله چهارم: افزودن لوبیا چشم بلبلی
حالا مواد کاملا پخته و کمی به غلظت رسیده است در این مرحله لوبیای چشم بلبلی را به آش می افزاییم و اجازه می دهیم تا 30 دقیقه دیگه با هم پخته و کاملا جا افتاده شود.


مرحله آخر: سرو آش سبزیجات
در نهایت نمک آش را اندازه می کنیم و داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار آب نارج نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه آش سبزیجات

  1. می توانید بعد از پخت آش آن را پوره کرده و به شکل پوره سرو کنید.
  2. سبزی این آش شامل (تره-جعفری-گشنیز) می باشد.
  3. می توانید به جای آب از عصاره گوشت استفاده کنید.
  4. می توانید در صورت دلخواه این آش را با نعنا و پیاز داغ تزئین کنید.

 

منبع: سلام دنیا




بازدید : 67
نویسنده : melina

طرز تهیه ژله بستنی آسان و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

 

مواد لازم ژله بستنی

  • ژله ۲ بسته
  • بستنی وانیلی ۱٫۵ عدد
  • آب جوش به میزان کافی

 

طرز تهیه ژله بستنی

 


برای تهیه ژله بستنی ساده ابتدا بستنی وانیلی را در دمای محیط می گذاریم تا نرم شود.کتری را پر آب می کنیم و روی حرات می گذاریم تا بخار کند و یک بسته ژله را در کاسه ای می ریزیم ویک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و کاسه را روی بخار کتری قرار می دهیم

و هم می زنیم تا ژله در آب کاملا حل و شفاف شود و اثری از ذرات ژله نباشد.سپس نصف بستنی وانیلی را به آن می افزاییم و آرام با قاشق کمی هم می زنیم تا یکدست شود و بعد در ظرف یا قالب مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم

تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه که بستگی به دمای یخچال دارد ژله بستنی آماده شود.اگر بخواهیم ژله بستنی دو لایه درست کنیم زمانی که ژله ۲۰ دقیقه در یخچال بود روی آن را تست می کنیم روی ژله را با انگشت کمی فشار می دهیم

اگر ژله حالت خود را گرفته بود زمان آن است که ژله دوم را آماده کنیم و روی آن بریزیم.ژله دوم را دقیقا مانند ژله اول آماده می کنیم و بعد از اضافه کردن بستنی کاسه را از روی کتری بر می داریم و با قاشق کمی ژله و بستنی را مخلوط می کنیم

و اجازه می دهیم تا خنک شود و بعد با ملاقه آرام روی ژله قبلی می ریزیم. ( چون ژله اگر خیلی گرم باشد ، زمانی که آنرا روی ژله قبلی بریزیم حتما ژله فبلی را آب می کند و طعم ژله ها با هم مخلوط می شود )

دقت کنید ژله را زمان ریختن روی ژله قبلی روی یک نقطه ژله نریزید چون ممکن است شتاب ریختن با ملاقه در یک نقطه باعث آب شدن ژله قبلی در آن نقطه شود و طعم ژله ها مخلوط شود،پس یک ملاقه از ژله بستنی بر می داریم

و به صورت پخش روی همه جای ژله قبلی می ریزیم.ژله بستنی را کاملا روی ژله قبلی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. می توانید با همین روش ژله هایی با لایه های بیشتر نیز آماده کنید که ژله شما زیباتر خواهد شد.




بازدید : 71
نویسنده : melina

دستور پخت شیشلیک شاندیز | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم کباب شیشلیک

  • کره ۱۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۳ عدد
  • دنده گوسفندی ۱۲ عدد
  • آبلیمو ۸ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کباب شیشلیک

 


ابتدا باید دنده ها را طعم دار کنید برای این منظور یک ظرف مناسب و جادار انتخاب کنید و دنده ها را داخل ظرف بریزید. پیازها را با رنده ریز رنده کنید و با فشار دست آبشان را بگیرید. آب پیازها را به ظرف حاوی دنده ها اضافه کنید.

در ادامه آبلیمو را به همراه روغن مایع ، زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به ظرف حاوی دنده ها اضافه کنید. مواد طعم دهنده را با دست روی گوشت دنده ها ماساژ دهید به صورتی که تمام قسمت های گوشت دنده طعم دار شود.

پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید درب ظرف را ببندید و آنرا به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت دنده ها نرم و طعم دار شود. پس از گذشت دوازده ساعت دنده ها را برای سیخ کردن از یخچال خارج کنید.

برای سیخ کردن دنده ها باید از سیخ های بسیار بزرگ استفاده کنید. اگر سیخ های شما خیلی بزرگ نیستند می توانید از دو سیخ برای سیخ کردن دنده ها استفاده کنید. پس از اینکه سیخ کردن دنده ها به پایان رسید به سراغ آماده کردن منقل ذغال بروید.

توجه داشته باشید که ذغال ها حتما به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال های خام باعث می شوند که کباب ها طعم دود بگیرند ، ضمن اینکه دی اکسید کربن موجود در ذغال های خام برای سلامتی زیان آور است.

پس از اینکه منقل آماده شد سیخ ها را روی منقل بچینید و اجازه دهید دنده ها با حرارت بسیار ملایم کباب شوند. در حین کباب کردن دنده ها کره را ذوب کنید و با قلمو روی گوشت دنده ها بمالید تا کباب لذیذتر شود.

مالیدن کره روی کباب شیشلیک علاوه بر اینکه کباب را لذیذتر می کند باعث می شود کباب ها خشک نشوند. در کنار کباب شیشلیک می توانید از گوجه کبابی هم استفاده کنید. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنید.