پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 68
نویسنده : melina

طرز تهیه سالاد سزار | فوت‌وفن خوشمزه شدن این سالاد ایتالیایی - همشهری آنلاین

 

مواد لازم سالاد سزار

  • سیر ۲ عدد
  • کاهو یک بوته
  • فیله مرغ ۸ عدد
  • نان تست ۲ عدد
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • روغن زیتون ¼ فنجان
  • سس مایونز ¾ فنجان
  • پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

 

طرز تهیه سالاد سزار

 


ابتدا فیله های مرغ را در قابلمه ای می گذاریم و تا چهار انگشت روی آنها آب می ریزیم سپس یک عدد پیاز متوسط را پوست می گیریم ، می شوییم و به صورت چهار قاچ خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم و کمی زرد چوبه نیز روی آن می پاشیم

(اضافه کردم پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی گوشت مرغ است)و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا فیله ها بپزند.(شما می توانید مرغ را با تابه های رژیمی گریل کنید تا بپزد)پس از پخت فیله ها را روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنیم.

تا پخت کامل فیله ها سس سالاد را آماده می کنیم۱ عدد از سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس مایونز،سس خردل و ۲ قاشق از پنیر پارمیزان را به آن می افزاییم

و لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و روی مواد سس نمک،فلفل سیاه می ریزیم و مواد را با قاشق یا هم زن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و فیله های خرد شده را اضافه می کنیم

و مجددا مواد رو زیر و رو می کنیم تا فیله ها کاملا با سس آغشته شوند ، پس از اینکه مواد کاملا به سس آغشته شدند کاسه سس را در یخچال قرار می دهیم. نان تست ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو به صورت مربع های کوچک برش می زنیم.

روغن زیتون را داخل تابه ای می ریزیم و حرارت شعله را کم می کنیم تا روغن داغ شود.باقیمانده سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم ودر تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ سیر طلایی شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم

و نان تست های برش زده را در تابه با سیر و روغن زیتون تفت می دهیم تا هم طعم دار شوند و هم کمی برشته شود و تغییر رنگ بدهد.کاهو ها را می شوییم و روی تخته به تکه های بزرگ خرد می کنیم(کاملا سلیقه ای است می توانید ریز خرد کنید)

ظرف مورد نظر تان را انتخاب می کنید و ابتدا کمی از کاهو های خرد شده را کف ظرف می ریزیم و کاسه سس را از یخچال بیرون می آوریم و باقی کاهو های خرد شده را داخل سس می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم

و سس را روی کاهو های داخل ظرف سرو می ریزیم و نان تست های تفت داده را نیز روی سس می ریزیم و باقی پنیر پارمیزان را روی نان تست ها می ریزیم و پودر گردو را روی تمام سطح سالاد می پاشیم و از این ترکیب رنگی و طعم بی نظیر لذت ببرید.نوش جان

 

منبع: پارسی دی




بازدید : 61
نویسنده : melina

طرز تهیه ماکارونی ایرانی خوشمزه و مجلسی با گوشت و سویا

 

مواد لازم ماکارونی

  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۴ عدد
  • ماکارونی ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه ماکارونی

 

ابتدا فلفل دلمه ای را می شوییم و خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم و سپس قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم

و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت اجازه می دهیم تا داغ شود و پیاز ها را در روغن تفت می دهیم تا نرم شوند و بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز می افزاییم و تفت می دهیم

و کمی زردچوبه روی مواد می ریزیم و صبر می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و بعد فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و رب گوجه فرنگی را همراه با ۱ لیوان آب داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت مغز پخت شود

و سس غلیظی داشته باشیم. زمانی که آب سس کاملا تبخیر شد زیر شعله را خاموش می کنیم و در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک و روغن مایع و نخود فرنگی به آن می افزاییم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید.

تا جوش آمدن آب برای ته دیگ ماکارانی هیچ چیز بهتر از سیب زمینی نیست. پس متناسب با کف قابلمه سیب زمینی بر می داریم و پوست می گیریم و میشوییم و ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم. آب که بجوش امد ماکارانی ها را از وسط نصف می کنیم

و داخل آبجوش می ریزیم.طبق زمانی که روی جلد ماکارانی نوشته شده است می گذاریم تا بپزد و بعد آبکش می کنیم.ولی اگر می خواهید همیشه ماکارانی زیبایی داشته باشید بهترین راه این است که زمانی که مشاهده کردید که ماکارانی ها کمی نرم شده اند

و از شکل اولیه خود کاملا در آمده اند ، نصف یک ماکارانی را از آب خارج کنید و زیر دندان امتحان کنید اگر وسط آن سفت بود ولی اطرافش نرم بهترین زمان برای آبکش کردن ماکارونی ها است. ماکارانی را در آبکشی می ریزیم

و کمی آب سرد روی آن می گیریم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا داخل آن خشک شود و کف آن روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را در آن می چینیم و مقداری از ماکارانی را روی سیب زمینی ها می ریزیم و بعد کمی از سس را روی ماکارانی می ریزیم

و چند عدد از قارچ ها را می ریزیم و مجددا لایه به لایه ماکارانی و سس و قارچ می ریزیم تا لایه آخر که ماکارانی باشد و موادمان تمام شود.درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا بخار در قابلمه بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم

و تامل می کنیم تا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت بعد ماکارانی دم کشیده و آماده شده است. پس از آماده شدن ماکارونی در صورت تمایل به ان کمی روغن می دهیم سپس ماکارانی را در دیس می کشیم و سیب زمینی ها را روی آن می چینیم. نوش جان




بازدید : 65
نویسنده : melina

طرز تهیه کیک ردولوت | طرز تهیه کیک ردولوت | آرون فودز

 

مواد لازم برای کیک لبو و گردو خانگی خوشرنگ و خوشمزه مجلسی برای 6 نفر

  • آرد 300 گرم
  • شکر 230 گرم
  • روغن مایع 100 گرم
  • شیر 100 گرم
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • لبو پخته و رنده شده 1 پیمانه
  • گردو خرد شده 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد


طرز تهیه کیک چغندر قرمز خانگی خوشمزه و خوشرنگ وانیلی گردویی

 


مرحله اول: لبو را داخل آب و کمی شکر ریخته و بعد از پخت کامل آن را از داخل شهد خارج کرده و رنده می کنیم.


مرحله دوم: آماده سازی خمیر
تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه مناسبی ریخته و با همزن به مدت 7 دقیقه مخلوط می کنیم تا کرمی و کشدار شود.

 

مرحله سوم: افزودن شیر و روغن
در این مرحله روغن و شیر را به مواد تخم مرغی می افزاییم و در حد یکدست شدن مخلوط می کنیم.


مرحله چهارم: افزودن مواد خشک
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم 3 مرتبه الک می کنیم و به مواد می افزاییم؛ حالا با یک لیسک مواد را به خورد هم می دهیم.


مرحله پنجم: افزودن لبو و گردو
در نهایت کار لبو و گردو را به مواد خمیری می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.


مرحله ششم: آماده سازی برای پخت
خمیر را داخل قالب 20 سانتی که کاملا چرب و آرد پاشی شده می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم.


مرحله هفتم: پخت کیک لبو در فر
قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم و به مدت به مدت 45 تا 55 دقیقه می پزیم.


مرحله آخر: سرو کیک لبو
کیک لبو را بعد از پخت کامل از داخل فر خارج می کنیم از داخل قالب بیرون می آوریم و زمان می دهیم تا کاملا خنک شود. در نهایت داخل ظرف زیبایی گذاشته و در صورت تمایل با پودر قند تزیین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک لبو خوشرنگ و خوشمزه خانگی

  1. حتما برای تهیه کیک از آرد سفید استفاده کرده و حتما آرد را الک کنید.
  2. بهتر است مواد اولیه کاملا دمای محیط باشند.
  3. می توانید ته قالب را کاغذ روغنی انداخته هم بیندازید.
  4. بهتر است آرد خرد شده را کمی به آرد آغشته کنید تا موقع پخت ته نشین نشود.



بازدید : 62
نویسنده : melina

طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی - مجله تصویر زندگی

 

مواد لازم برای ترشی مخلوط

  • گل کلم 2 کیلوگرم
  • بادمجان 800 گرم
  • خیار 500 گرم
  • کرفس 500 گرم
  • هویج 500 گرم
  • سیر 400 گرم
  • پیاز 400 گرم
  • سبزی ترشی 400 گرم
  • لبو 300 گرم
  • سیب زمینی ترشی 300 گرم
  • فلفل سبز تند به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم
  • نمک، گلپر و ادویه ترشی به میزان لازم


طرز تهیه ترشی مخلوط خانگی خوشمزه به سبک بازاری

 


مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه: ابتدا گل کلم رابه قسمت های کوچکی تقسیم می کنیم و داخل آب ریخته و می شوییم تا گل و لای آن خارج شود. کرفس را شسته خرد می کنیم و برگ های آن را هم ساطوری می کنیم.

 

مرحله دوم: خرد کردن صیفی جات
هویج، خیار، لبو، بادمجان، سیب زمینی ترشی را شسته و پوست می گیریم و به شکل نگینی برش می دهیم و روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم تا رطوبت آن از بین برود. سیر را هم به صورت حلقه ای برش می دهیم.

 

مرحله سوم: آماده سازی سبزی ترشی
سبزی ترشی را شسته و خیلی ریز خرد می کنیم و روی پارچه پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.


مرحله چهارم: آماده سازی سرکه
سرکه را داخل پارچی ریخته و بنا به ذائقه نمک، گلپر و ادویه ترشی را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا ذرات نمک در سرکه حل شود.


مرحله آخر: تهیه ترشی مخلوط
حالا داخل ظرف بزرگی تمام موادی را که جداگانه آماده کردیم را با هم مخلوط می کنیم. حالا داخل شیشه های تمیز و خشکی که آماده کرده ایم می ریزیم و لابه لای آن فلفل سبز می گذاریم و در نهایت با مخلوط سرکه روی مواد را می پوشانیم.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی مخلوط کارخانه ای

  1. در صورت تمایل از 1 تکه نبات هم داخل ترشی استفاده کنید تا طعم سرکه را ملایم کند.
  2. سبزی های این ترشی شامل: مزه، شوید، مرزه و نعنا می باشد.
  3. در صورت تمایل 200 گرم موسیر هم می توانید داخل ترشی بریزید.

 

منبع: سلام دنیا




بازدید : 66
نویسنده : melina

طرز تهیه “کالباس” در خانه با روشی ساده و مغذی

 

مواد لازم کالباس خانگی

  • سیر ۲ حبه
  • قارچ بزرگ ۴ عدد
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • هویج متوسط ۱ عدد
  • سینه مرغ کامل ۱ عدد
  • آرد گندم یک چهارم لیوان
  • نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
  • دارچین ، هل و جوز هندی به اندازه کافی
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • آویشن ، پودر سیر و تخم گشنیز به اندازه کافی


طرز تهیه کالباس خانگی

 

برای تهیه کالباس خانگی ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج کنید و آنرا بشویید سپس پوست سیرها را بگیرید. در ادامه سینه مرغ را به همراه سیر ها دو مرتبه چرخ کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در مرحله بعد تمام ادویه ها را آسیاب کنید و به کاسه اضافه کنید.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را به همراه نشاسته ذرت و روغن مایع به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه کنید. در این مرحله مواد موجود در کاسه را یک مرتبه دیگر چرخ کنید تا به طور کامل یکدست شوند و ادویه ها به خورد مایه کالباس بروند.

پس از اینکه مواد را چرخ کردید آرد را کم کم اضافه کنید و مایه کالباس را کمی ورز دهید. در مرحله بعدی هویج را آبپز کنید و به صورت حلقه ای یا نگینی ریز خرد کنید. قارچ را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه هویج به مایه کالباس اضافه کنید.

در این مرحله اگر مایه کالباس شل بود کمی آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خودش را بگیرد. پس از اینکه مایه کالباس آماده شد آنرا روی سلفون پهن کنید و مانند شکلات محکم بین سلفون بپچانید تا شکل رول به خود بگیرد.

پس از اینکه رول کالباس آماده شد چند دور دیگر سلفون دور آن بپیچید تا در زمان پخت ، آب به داخل سلفون نفوذ نکند. یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید ، اجازه دهید آب موجود در قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید.

سپس رول کالباس را در یک ظرف فلزی کوچکتر قرار دهید و داخل آب جوش قرار دهید ( مانند روش بنماری ). کالباس باید به مدت یک ساعت در این حالت بماند تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه کالباس آماده شد اجازه دهید خنک شود سپس آنرا در فریزر نگهداری کنید.




بازدید : 73
نویسنده : melina

طرز تهیه "دلمه برگ مو" ملس تبریزی؛ نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن - اکالا

 

مواد لازم دلمه برگ مو

  • پیاز ۱ عدد
  • برنج ۲ لیوان
  • لپه ۱۰۰ گرم
  • سبزی دلمه ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع به میزان کافی
  • سرکه ۴ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • برگ مو ( درخت انگور ) به میزان کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی


طرز تهیه دلمه برگ مو

 

برای تهیه دلمه برگ مو ابتدا لپه را از دو ساعت قبل به همراه مقداری آب در یک کاسه بریزید و اجازه دهید به خوبی خیس بخورد. این کار باعث می شود علاوه بر اینکه نفخ لپه برطرف شود ، لپه زودتر بپزد. لپه را پس از خیساندن با مقداری آب و نمک در یک قابلمه کوچک بریزد تا بپزد.

در مرحله بعد برنج را خیس کنید و به صورت جداگانه به همراه مقداری آب و نمک داخل یک قابلمه بریزید و اجازه دهید بپزد. برنج را باید زمانی آبکشی کنید که دانه های برنج نرم شده باشند ولی مغز برنج هنوز سفت باشد. پس از آبکشی برنج را کنار بگذارید.


پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید.

تفت دادن پیاز را ادامه دهید تا به خوبی با ادویه ها مخلوط شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود. پس از اینکه گوشت سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید.

سبزی دلمه را پس از شستشو به صورت ساطوری خرد کنید و پس از اینکه مخلوط گوشت و پیاز خنک شد به آن اضافه کنید. لپه را هم پس از اینکه پخت به همراه برنج به دیگر مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

در مرحله بعدی یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید. پس از اینکه آب به جوش آمد برگ های مو را به مدت سه دقیقه داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شوند سپس خارج کنید و با آب ولرم آبکشی کنید.

برای پیچاندن دلمه مقداری از مایه دلمه وسط برگ مو قرار دهید و لبه های برگ مو را مانند بقچه برگردانید تا دلمه به طور کامل بسته شود. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و با مقداری روغن آنرا چرب کنید سپس دلمه ها را با دقت داخل قابلمه بچینید.

دلمه ها را باید به صورتی داخل قابلمه بچینید که باز نشوند. پس از اینکه تمام دلمه ها را پیچیدید دو لیوان آب به همراه مقداری روغن مایع و سرکه داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب موجود در قابلمه سریع به جوش بیاید.

سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا دلمه ها با حرارت ملایم مغز پخت شوند. توجه داشته باشید که باید آب موجود در قابلمه به طور کامل تبخیر شود و دلمه ها در پایان بدون آب سرو شوند. پس از اینکه دلمه ها آماده شدند آنها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.

 

سبزی مخصوص دلمه برگ مو

در بسیاری از شهرهای کشورمان برای تهیه دلمه برگ مو از انواع سبزیجات معطر کوهی استفاده می شود. البته به صورت معمول در تمام شهرها برای تهیه این دلمه از سبزیجاتی مثل جعفری ، نعناع ، مرزه ، شوید ، ترخون و پیازچه استفاده می شود.




بازدید : 52
نویسنده : melina

طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

 

مواد لازم برای کوکو مرغ

  • سینه مرغ 500 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم


طرز تهیه کوکوی مرغ

 


ابتدا مرغ را داخل قابلمه مناسب ریخته به همراه 1 عدد پیاز و نمک و فلفل، زرد چوبه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.


مرحله دوم رنده کردن مرغ
مرغ پخته شده را از داخل قابلمه خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود سپس مرغ سرد شده را با یک رنده تیز یا غذا ساز کاملا خرد می کنیم.

 

مرحله سوم آماده سازی کوکو مرغ
داخل ظرف مناسبی 1 عدد پیاز و سیر را رنده ریز می کنیم آب اضافی آن را جدا کرده و به مرغ اضافه می کنیم. در نهایت تخم مرغ ها و ادویه را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا به خمیری یکدست بدست آوریم.


مرحله آخر پخت کوکو مرغ
حالا داخل تابه مناسبی را روغن ریخته روی حرارت می گذاریم و بعد از مواد کوکو داخل تابه ریخته سطح آن را صاف می کنیم اجازه می دهیم تا کاملا پخته و برشته شود سپس برگردانده سمت دیگر کوکو را هم می پزیم و نوش جان.

 

طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه و مجلسی

  1. نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکوی مرغ (بادکوبه) شمالی
  2. بهتر است تخم مرغ ها را داخل ظرف جداگانه ای بریزید و خوب مخلوط کرده و بعد به باقی مواد اضافه کنید تا کوکو بهتر پف کند.
  3. می توانید به مواد کوکو قبل از پخت 1 قاشق غذا خوری زعفران دم شده اضافه کنید.
  4. بهتر است 1 عدد عصاره مرغ را جایگزین نمک کنید تا کوکو طعم بهتری داشته باشد.
  5. از عصاره مرغ باقی مانده برای سوپ می توانید استفاده کنید.
  6. برای داشتن یک کوکوی مرغ اصیل رشتی باید بدانید که گیلانی های عزیز هم مشابه این کوکو را تهیه می کنند و در نهایت کار آب مرغ زعفرانی و آبغوره را روی کوکو می ریزند تا آب مرغ به خورد کوکو برود و در کنار برنج سرو می کنند.

 

منبع: سلام دنیا




بازدید : 71
نویسنده : melina

طرز تهیه خمیر جادویی عالی و همه کاره برای پیتزا و پیراشکی و ...

 

مواد لازم برای خمیر جادویی

  • آرد 3 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایه 6 قاشق غذا خوری
  • خمیر مایه فوری 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره

 


ابتدا خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم ریخته درب آن را بگذارید اجازه دهید تا عمل بیاید.


مرحله دوم: آماده کردن مواد خمیر
حالا مواد دیگر را که شامل نمک، تخم مرغ و روغن هست را با هم آنقدر می زنیم تا مایه ای یکدست بدست آوریم.

 

مرحله سوم: افزودن آرد به خمیر
خمیر مایه عمل آمده را به تخم مرغ ها افزوده و کم کم آرد را می افزاییم تا خمیر لطیفی بدست آوریم. و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم.


مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر
حالا خمیر را در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت 90 دقیقه استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

 

مرحله آخر تهیه خمیر جادویی
خمیر جادویی ما برای مصارف مختلف آماده است. فقط خمیر را قبل از کار ورز کوچکی دهید و بعد استفاده کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر جادویی

  1. نکته مهم در عمل آوری مایه خمیر این است که شیر حتما ولرم بوده و اینکه مایه خمیر را با قاشق مخلوط نکنید همین که ظرف را تکان دهید کفایت می کند.
  2. ورز دادن در به عمل آمدن این خمیر کاملا موثر است؛ اگر نمی خواهید خمیر را ورز دهید 100 بار خمیر را روی میز کار بکوبید.
  3. این خمیر را 3 روز در یخچال و 3 ماه در فریزر با کیفیت می توان نگهداری کرد.
  4. خمیر را برای استراحت داخل کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را با یک حوله بپوشانید.
  5. اگر این خمیر را می خواهید شیرین تهیه کنید شکر را به 3 قاشق افزایش دهید. و نمک را در حد یک پینچ (یک پنس) اضافه کنید.



بازدید : 61
نویسنده : melina

طرز تهیه لازانیا ساده گوشت چرخ کرده و قارچ با طعمی بی نظیر

 

مواد لازم سس لازانیا

  • شیر ۱ لیوان
  • کره ۲۵ گرم
  • نمک و فلفل سفید مقدار کمی
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

 

مرحله اول: تفت دادن آرد

ابتدا کره و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط یکسان شود و در یک تابه کوچک آرد سفید را می ریزیم و روی حرارت کم تابه را می گذاریم و مرتب آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

 

مرحله دوم: افزودن کره
سپس کره را داخل شیرداغ کن قرار می دهیم و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان آب شود و آرد بو داده شده را به آن می افزاییم و کمی نمک و فلفل سفید روی کره می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا آرد و کره یکدست شوند و رنگی شبیه کاراملی به خود گرفته باشد.

 

مرحله سوم: تهیه سس سفید
حالا وقت افزودن شیر است آن را کم کم به مواد می افزاییم و مواد را پیاپی هم می زنیم تا تمام شیر را اضافه کرده باشیم. زمانی که سس ما غلیظ شد شیرداغ کن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.می توانیم در مرحله آخر که سس غلیظ شد برای طعم بهتر آن کمی خامه نیز به آن اضافه کنید.

 

مواد لازم لازانیا ساده

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • لازانیا ۱ بسته
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • پودر آویشن به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه لازانیا خوشمزه و مجلسی

 

 

مرحله اول: آماده سازی
اولین کاری که لازم است انجام دهیم اینست که فر را روشن کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهیم تا گرم شود سپس ظرف را که قرار است لازانیا را در آن طبخ کنید کمی چرب کنید.

 

مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات
سپس فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و در بشقابی قرار می دهیم و آنگاه قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

 

مرحله سوم: تفت دادن پیاز و سیر
پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد پیازها را در روغن تفت می دهیم تا نرم شوند.تا کمی طلایی شدن پیازها،سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و به پیازها اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

 

مرحله چهارم: افزودن گوشت قارچ
زمانی که سیرها و پیازها سرخ شدن گوشت چرخ کرده را به آن ها می افزاییم و تفت می دهیم تا گوشت رنگش تغییر کند و کمی سرخ شود. قارچ ها را اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا قارچ ها سرخ شوند و آب آن زود تبخیر شود و بعد فلفل دلمه ای های خرد شده را به گوشت می افزاییم و تفت می دهیم و پیاپی مواد را مخلوط می کنیم تا نسوزند.

 

مرحله پنجم: تهیه مواد میانی
و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و پودر آویشن روی مایه لازانیا می پاشیم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا منسجم شوند و تقریبا ۱ لیوان آب داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا خوب گوشت پخته شود و آب آن تبخیر شود و شعله را خاموش می کنیم.

 

مرحله ششم: آبکش کردن لازانیا
بسته به نوع لازانیا مصرفی آن را در آب در حال جوش ریخته و یا در ظرفی آب ولرم می ریزیم و ورق لازانیا ها را به مدت ۳ دقیقه در آب ولرم قرار می دهیم تا نرم شوند.

 

مرحله هفتم: تهیه لازانیا
کمی از سس لازانیامون کف پیرکس می ریزیم و کاملا با سس می پوشونیم و یک ورق از لازانیاها را کف ظرف می گذاریم و از مایه گوشت روی ورق می ریزیم و با کف قاشق روی ورق لازانیا را کاملا پوشش می دهیم و سعی می کنیم تا خیلی از مایه گوشت ورق ها را پر نکنیم چون زمان برش زدن لازانیا مایه گوشت بیرون می ریزد پس بهتر است سعی کنیم تعداد لایه ها را بیشتر کنیم.

 

مرحله هشتم: پخت لازانیا
پس از ریختن مایه روی ورق لازانیا روی آن سس می ریزیم و بعد پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و مجددا یک ورق لازانیا می گذاریم و مایه گوشت و سس و پنیر می ریزیم و هر چند لایه که تمایل داریم ادامه می دهیم و در لایه آخر ورق را می گذاریم و روی آن را کاملا با سس لازانیا می پوشانیم و بعد با پنیر آن را کامل می پوشانیم این کار برای این است که لازانیا خشک نشود و روی پنیر پیتزا کمی سس قرمز یا کچاب می ریزیم برای تزئین لازانیا و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر لازانیا پخته شود.

 

نکات کلیدی در تهیه لازانیا خوشمزه و مجلسی

  1. شما می توانید از سبزیجات دلخواه مانند ذرت یا هویج در تهیه این لازانیا استفاده کنید.
  2. می توانید لازانیا را داخل تابه و به روی گاز تهیه کنید.
  3. می توانید به جای استفاده از گوشت از مرغ آبپز شد و یا تکه ای استفاده کنید.
  4. بهتر است برای سرو لازانیا صبر کنید تا کمی از حررات بیفتد سپس برش بزنید تا لایه ها از هم نپاشد.
  5. شما می توانید لازانیا را در توستر یا سولاردم با کمک گزینه کانوکشن استفاده کنید دقت کنید درجه را ۲۰ درجه کمتر از فر تنظیم کنید.
  6. در موقع آبکش کردن ورقه های لازانیا دقت کنید تا برگ ها پاره و بهم نچسبند.
  7. فلفل سفید را می توانید از عطاری ها تهیه کنید و باعث می شود رنگ سس تیره نشود و سفید بماند.
  8. برای تهیه سس حتما شیر به دمای محیط رسیده باشد و به دلخواه در انتها ۱ ق غذا خوری خامه نیز می توانید استفاده کنید.

 

منبع: پارسی دی




بازدید : 73
نویسنده : melina

طرز تهیه میرزا قاسمی بدون کشک به روش اصیل گیلانی

 

مواد لازم میرزا قاسمی سنتی و خوشمزه

  • سیر ۴ حبه
  • بادمجان ۶ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و مجلسی

 

 

مرحله اول:کبابی کردن بادمجان
ابتدا بادمجان ها را میشوییم و یکی از چدن های گاز را بر میداریم و بادمجان ها را روی شعله زیاد کباب می کنیم به این صورت که پوست بادمجان بسوزد و داخل آن نرم شود. در صورت تمایل بر روی آتش یا ذغال نیز می توانید بادمجان ها را کباب کنید. اما اگر از طعم کبابی آن را دوست ندارید میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید.

مرحله دوم: میکس کردن بادمجان
پس از کبابی کردن تمام بادمجان ها پوست شان را میگیریم و با گوشت کوب برقی یا دستی آن ها را خوب له میکنیم،البته میتوانید در مخلوط کن نیز بریزید.

 

مرحله سوم: بلانچ کردن گوجه فرنگی
در قابلمه ای کوچک آب میریزیم و حرارت آن را زیاد میکنیم تا زود به جوش بیاید آن گاه گوجه فرنگی ها را در آن قرار می دهیم تا کمی نرم شوند و بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.

 

مرحله چهارم: تفت دادن سیر
سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم.در داخل یک تابه مقداری روغن میریزیم و کمی تامل میکنیم تا داغ شود سپس سیر رنده شده را درون روغن تفت می دهیم.گوجه ها را کمی خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم وبا سیر تفت می دهیم.

 

مرحله پنجم: تهیه میرزا قاسمی
حالا بادمجان میکس شده را به مواد تابه می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و نمک،فلفل سیاه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا آب مواد کاملا تبخیر شود و اصطلاحا به روغن بیفتد.(میتوانید برای خوش رنگ تر شدن میرزاقاسمی مقداری رب گوجه فرنگی در کمی روغن بریزید و تفت دهید و به مواد اضافه کنید،البته قبل از اینکه تخم مرغ را به میرزاقاسمی اضافه کنید) در تابه ای کمی روغن میریزیم و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و به مواد میرزاقاسمی می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه

  1. می توانید برای خوش رنگ شدن میرزا قاسمی از ۱ ق غذا خوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  2. برای تزئین میرزا قاسمی از گردو خرد شده می توانید استفاده کنید.
  3. برای خوشمزه تر شدن می توانید گوجه فرنگی ها را نیز کباب کنید.
  4. می توانید تخم مرغ را جداگانه در ظرفی با کره تهیه کنید و در انتها موقع سرو روی میرزا قاسمی قرار دهید تا مجلسی تر باشد.
  5. اگر دوست دارید بادمجان ها را سرخ کنید بهتر است کمی در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آنها از بین برود.
  6. میزان افزودن سیر دلخواه و قابل تغییر است.
  7. از بادمجان های کشیده و براق و قلمی برای تهیه میرزا قاسمی استفاده کنید.
  8. می توانید بادمجان ها را بعد از کبابی کردن به صورت ساطوری با چاقو خرد کنید.
  9. اگر دوست ندارید گوجه ها پوره شوند آنها را ریز خرد کنید.
  10. برای تهیه میرزا قاسمی در افزودن روغن دست و دلباز باشید.
  11. بعضی از افراد از طعم و مزه سیر خوششان نمی آید و از پیاز استفاده می کنند ولی طعم این غذا با سیر خوشمزه شده است.