پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 68
نویسنده : melina

برخی از نکات برای تهیه سالاد سزار

 

مواد لازم برای سالاد سزار

  • مغز کاهو (قسمت های ترد با رنگ روشن کاهو) 4 عدد
  • فیله مرغ 5 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نان تست 5 برش
  • نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد سزار

  • سس مایونز 10 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 12 قاشق چایخوری
  • سس خردل 4 قاشق غذا خوری
  • سرکه بالزامیک یا معمولی 4 قاشق غذا خوری
  • پنیر پامزان پودری 10 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سیر 1 حبه
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه سالاد سزار خانگی اصل رستورانی

 


ابتدا سیر را رنده ریز کرده و کنار می گذاریم. کاهو را شسته و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. نان تست را روی تخته کار با چاقوی اره ای به شکل مکعبی خرد می کنیم.


مرحله دوم تهیه سالادسزار با مرغ گریل
حالا مرغ را با چند قطره روغن زیتون سیر رنده شده، آبلیمو، نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کرده و داخل تابه ای گریل می کنیم. بعد از اینکه دو طرف مرغ کاملا پخته شد از تابه خارج می کنیم.

 

مرحله سوم تهیه سالاد سزار
حالا نان تست برش خورده را در همان تابه مرغ با مقدار کمی روغن و ادویه تفت می دهیم تا برشته شود.


مرحله چهارم تهیه سس سالاد سزار
برای تهیه سس سالاد سزار ، کلیه مواد اعم از: سس مایونز، روغن زیتون، سس خردل، سرکه، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک ، فلفل و نیمی از پنیر پارمزان را داخل ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و سس آماده است.


مرحله پنجم سالاد سزار
حالا کاهوها را حدودا یک سانتی متری برش داده و داخل ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با تکه های مرغ و نان می پوشانیم و در نهایت با سس و پنیر پارمزان کار را تمام می کنیم. و نوش جان

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سالاد سزار اصل رستورانی خوشمزه با مرغ

  1. حتما از مغز کاهو برای سالاد استفاده کنید.
  2. سالاد را تک نفره داخل ظرفی گود سرو کنید.
  3. در صورت تمایل ماست هم زده را جایگزین سس کنید تا در این صورت یک سالاد سزار رژیمی داشته باشید.
  4. طرز تهیه سالاد سزار خانگی با مرغ سوخاری
  5. در صورت تمایل می توانید مرغ را به جای گریل کردن بعد از مزه دار شدن داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید و سالاد سزار با مرغ سوخاری داشته باشید.



بازدید : 65
نویسنده : melina

ترشی هفت بیجار مجلسی - طرز تهیه ترشی هفت بیجار فوری | ایران کوک

 

مواد لازم برای هفته بیجار

  • بادمجان 1 کیلوگرم
  • گل کلم 2 کیلوگرم
  • خیار 1 کیلوگرم
  • هویج 1 کیلوگرم
  • فلفل سبز تند 250 گرم
  • سیر 5 بوته
  • سیب زمینی ترشی 2 عدد
  • سرکه سیب به میزان لازم
  • ادویه ترشی به میزان لازم
  • ترخون، مرزه، نعنا،گشنیز و جعفری به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم


طرز تهیه ترشی هفت بیجار خانگی فوری و خوشمزه

 


مرحله اول: ابتدا گل کلم ها را بشویید و به قطعات ریزی خرد کنید و زمان دهید تا کاملا خشک شوند.


مرحله دوم: آماده سازی باقی سبزیجات
حالا هویج، سیب زمینی ترشی، خیار و بادمجان را خوب شسته و به قطعات ریز خرد کنید و زمان دهید تا کاملا خشک شوند.

 

مرحله سوم: آماده سازی سیر
سیر ها را پوست گرفته و حبه ای آماده بگذارید.


مرحله چهارم: آماده سازی سبزی
سبزی را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شود. سپس آن را ساطوری کرده و آماده بگذارید.


مرحله پنجم: تهیه هفت بیجار
حالا داخل شیشه های آماده برای ترشی از همه مواد به میزان یکسان ریخته و لابه لای مواد را فلفل، سیر و سبزی بریزید.


مرحله ششم: افزودن سرکه
حالا سرکه، نمک و ادویه ترشی را با هم مخلوط کنید و داخل شیشه ها بریزید تا روی مواد را بپوشاند؛ بعد درب شیشه ها را خوب کیپ کنید.


مرحله آخر: نگهداری ترشی هفته بیجار
شیشه ها را در جای خنک و تاریک نگه داری کنید و بعد از 1 هفته می توانید ترشی را میل کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی هفت بیجار:

  1. اکر تمایل دارید ترشی شما نرم باشد تمامی مواد را 5 دقیقه داخل سرکه بجوشانید.
  2. می توانید تمام مواد داخل ترشی را چرخ کرده و بعد داخل شیشه بریزید.
  3. اگر تندی سرکه برایتان مناسب نیست از ترکیب آب جوشیده سرد و سرکه استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا




بازدید : 72
نویسنده : melina

طرز تهیه همبرگر خانگی - مجله تصویر زندگی

 

مواد لازم همبرگر

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نان همبرگر ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه همبرگر

 

ابتدا پیاز را پوست میگیریم سپس آنرا میشوییم و با قسمتی از رنده که خوب پیاز را ریز ریز می کند رنده می کنیم و در صافی میریزیم و با قاشق رو ی پیاز را فشار میدهیم تا کاملا آب آن خارج شود ( می توانید با فشار دست آب پیاز را بگیرید. )

در ادامه پوست سیر را می گیریم و آنرا هم با رنده ریز رنده می کنیم. گوشت چرخ کرده ( بهتر است از گوشتی استفاده کنید که چربی زیادی نداشته باشد ) را روی سطح صافی مانند تخته گوشت پهن می کنیم سپس پیاز ، سیر رنده شده را روی گوشت میریزیم.

در ادامه تخم مرغ را در کاسه ای کوچک می شکنیم ( برای اینکه مطمئن شویم تخم مرغ سالم است ) و روی گوشت میریزیم سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و گوشت را به همراه موادی که روی آن ریخته ایم خوب ورز میدهیم

پس از آنکه مایه همبرگر را خوب ورز دادیم آرد سوخاری را کم کم روی آن می پاشیم و مخلوط می کنیم ( اگر دیدیم که مایه همبرگر هنوز شل است می توانیم یک قاشق دیگر آرد سوخاری اضافه کنیم ) تا مواد منسجمی با بافت کمی سفت داشته باشیم.


البته این نکته نیز بسیار مهم است که اگر آرد سوخاری به مقدار زیادی روی مواد بریزیم در پایان همبرگر سفتی خواهیم داشت. مایه همبرگر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر۴ قسمت را با دست گرد میکنیم و پلاستیک فریزر را از وسط نصف میکنیم

و روی تخته آشپزخانه میگذاریم و هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک میگذاریم و با دست آن را بشکل یک دایره پهن میکنیم،(دقت کنید نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه آنفدر نازک که زود همبرگر بسوزد)

و روی آن نیز پلاستیک میکشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس داخل تابه روغن بسیار کمی میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان داغ شود سپس روی پلاستیک همبرگر را بر میداریم

و سریع آن را داخل تابه می گذاریم ، ابتدا کمی گوشت آب می اندازد کمی حرارت را بیشتر میکنیم تا آب آن خشک شود و همبرگر سرخ شود ، سپس همبرگر را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

شما اگر کباب پز نیز داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید. در آخر که همبرگرها سرخ شدن به تعداد آنها نان باگت آماده میکنیم و داخل آن را سس میزنیم(هر نوعی که تمایل دارید)و با همبرگر،خیارشور،کاهو و گوجه پر میکنیم و نوش جان میکنید.

 

گوشت مخصوص همبرگر

معمولا برای تهیه همبرگر از گوشت گوساله استفاده می شود ، زیرا گوشت گوساله یکدست تر از گوشت گوسفندی است و حاوی چربی کمتری است. البته این دلیل نمی شود که نتوانید با گوشت گوشفندی همبرگر درست کنید.

جالب است بدانید که بهترین سرآشپزهای دنیا معتقدند برای داشتن همبرگری لذیذ و خوشمزه باید از ترکیب گوشت گوساله و گوشت گوسفندی استفاده کرد. زیرا اگر گوشت همبرگر کاملا بدون چربی باشد همبرگر شما خشک می شود.

مثلا اگر می خواهید ۱ کیلوگرم گوشت را برای همبرگر مصرف کنید باید از ۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی و ۸۰۰ گرم گوشت گوساله استفاده کنید. با این ترکیب همبرگر شما در پایان پخت چرب نمی شود ، ضمن اینکه بافت نرم و لذیذ آن حفظ می شود.

البته مهم ترین قسمت برای انتخاب گوشت همبرگر انتخاب یک گوشت تازه و با کیفیت است زیرا اگر گوشت مانده باشد روی کیفیت برگر شما تاثیر منفی می گذارد. مطمئن باشید تمام برگر فروشی هایی که اسم و رسمی برای خود دارند از مواد با کیفیت و تازه استفاده می کنند.

 

منبع: پارسی دی




بازدید : 67
نویسنده : melina

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

 

مواد لازم خورش بامیه

  • سیر ۳ حبه
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • بامیه تازه ۴۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی


طرز تهیه خورش بامیه

 

ابتدا سیر ها و پیازها را پس از اینکه پوست گرفتیم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ( در صورت تمایل می توانید سیرها را رنده کنید ) ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل قابلمه می ریزیم.

پس از اینکه روغن داغ شد مخلوط سیر و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. پس از اینکه سیر و پیاز را کمی تفت دادیم مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و مجددا مخلوط سیر و پیاز را تفت می دهیم تا کاملا نرم شوند و با زردچوبه یکدست شوند.


در همین حین گوشت خورشتی را با دقت می شوییم و پس از خرد کردن به صورت قیمه ای به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن گوشت خورشتی را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.

در ادامه گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی به خورش اضافه می کنیم. تفت دادن مواد را ادامه می دهیم تا مواد یکدست شوند و رب گوجه فرنگی هم کمی سرخ شود سپس چند لیوان آب جوش به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

پس از اضافه کردن آب جوش درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا گوشت به آرامی بپزد و شیره گوشت خارج شود. در حین پختن گوشت باید بامیه ها را آماده کنیم. به همین منظور دم بامیه ها را با دقت جدا می کنیم.

باید با دقت این کار را انجام دهیم به صورتی که به بافت بامیه ها آسیب نرسد. زیرا اگر بافت بامیه ها باز شود در پایان پخت روی ظاهر خورش تاثیر می گذارد. پس از اینکه بامیه ها را تمیز کردیم یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.


اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس بامیه ها را داخل روغن تفت می دهیم تا کمی رنگشان تغییر کند. اگر بیش از حد بامیه ها را سرخ کنیم بیشتر خواص بی نظیرشان را از دست می دهند. پس از اینکه گوشت خورشت به طور کامل پخت بامیه ها را به خورش اضافه می کنیم.

در همین مرحله آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه نیز به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه بامیه ها پختند خورش آماده است ولی اگر آب خورش زیاد بود کمی صبر کنید تا خورش غلیظ تر شود سپس آنرا به همراه برنج سرو کنید.

 

خورش بامیه با گوشت مرغ

خوشمزه ترین نوع خورش بامیه با گوشت گوسفندی تهیه می شود، اما اگر شما منع مصرف گوشت قرمز دارید یا کلا دوست ندارید گوشت قرمز مصرف کنید می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید.

مزیت خورش بایمه با گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز این است که این خورش با گوشت مرغ به دلیل اینکه مرغ سریعتر می پزد زودتر آماده می شود. برای این منظور گوشت خورشتی را از فهرست مواد لازم حذف کنید و به اندازه ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید.

 

خورش بامیه با لپه
خورش بامیه اصلی بدون لپه پخته می شود اما جالب است بدانید که لپه باعث می شود خورش بامیه خوشرنگ تر و زیباتر شود. در صورتی که تمایل دارید به خورش بامیه خود لپه اضافه کنید کافیست لپه را در نیمه پخت خورش به آن اضافه کنید.

برای دسترو بالا باید ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم لپه را از دو ساعت قبل در یک کاسه آب بخیسانید تا کمی نرم شود و نفخش برطرف شود سپس پس از اینکه گوشت خورشتی را تفت دادید لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد از آن باقی مراحل پخت خورش را انجام دهید.




بازدید : 71
نویسنده : melina

طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و مجلسی گیلانی

 

مواد لازم برای کوکو بادمجان

  • بادمجان 5 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم


طرز تهیه کوکو بادمجان خام

 

ابتدا بادمجان ها را شسته، پوست می گیریم و داخل ظرف آب و نمک حدود 1 ساعت شناور می کنیم تا تلخی و سیاهی بادمجان خارج شود. بعد از گذشت این زمان از داخل آب خارج کرده، نمک اضافی آن را می شوییم و روی حوله آشپزخانه می چینیم تا آب اضافی آن گرفته شود.


مرحله دوم رنده کردن بادمجان و پیاز
حالا بادمجان های آماده شده و پیاز را رنده می کنیم و آب اضافی مواد را خارج می کنیم.

مرحله سوم افزودن تخم مرغ
در این مرحله تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی شکسته کمی با چنگال می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود سپس ادویه ها را به آن اضافه می کنیم و مایه کوکو بادمجان ما آماده است.


مرحله آخر پخت کوکو بادمجان
داخل تابه ای مناسب روغن ریخته و مواد را دانه ای یا داخل قالب یا کل مواد را داخل تابه بریزید و یک سمت که سرخ شد سمت دیگر کوکو بادمجان را سرخ کنید. حالا در کنار سبزی خوردن و نان تازه نوش جان کنید.

 

نکات و فوت و فن تهیه کوکو بادمجان خام خوشمزه و ساده

  1. اگر مواد آماده شده غلظت مناسبی برای شکل دادن و سرخ کردن نداشت از 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری استفاده کنید و 10 دقیقه زمان دهید تا غلظت مناسب را پیدا کند و بعد در روغن سرخ کنید.
  2. این غذا با مقداری پودر سیر و زعفران بسیار لذیذ و خوش عطر و رنگ می شود.



بازدید : 64
نویسنده : melina

آخرین خبر | رولت گوشت چرخ کرده؛ خوشمزه و لذيذ با طعمي عالي

 

مواد لازم برای رولت گوشت

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • زرشک 2 قاشق غذا خوری
  • گردو 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
  • جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذا خوری
  • رب 2 قاشق غذا خوری
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • آب جوش نصف لیتر


طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده خوشمزه

 

ابتدا پیاز را رنده کرده، آب آن را جدا می کنیم. سپس گوشت، تخم مرغ و ادویه را افزوده و به مدت 5 دقیقه با هم ورز می دهیم تا بافتی منسجم پیدا کند. بعد آن را داخل یخچال می گذاریم.


مرحله دوم پخت رولت گوشت
حالا مواد میان رولت را آماده می کنیم. پیاز داغ، زرشک شسته و خشک شده، جعفری و گردو را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.

 

مرحله سوم پخت رولت گوشت
در این مرحله، داخل قابلمه ای روغن ریخته و سیر و ادویه را با هم تفت می دهیم. سپس پیاز داغ و رب را افزوده تفت می دهیم رنگ رب که آزاد شد آب جوشیده را افزوده و اجازه می دهیم با حرارت کم بجوشد و کمی غلیظ شود.

 

مرحله چهارم پخت رولت گوشت
روی میز کار، پلاستیک فریزر بزرگی پهن می کنیم؛ سپس گوشت را روی آن ریخته و با دست به شکل یک مستطیل در می آوریم حالا از مواد آماده شده روی سطح گوشت به صورت یکسان پخش می کنیم و گوشت را به کمک پلاستیک از یک سمت رول می کنیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.


مرحله پنجم تهیه رولت گوشت چرخ کرده
تابه ای مناسب سایز رولت را انتخاب کرده داخلش روغن ریخته و روی حرارت بگذارید حالا رولت گوشت را از داخل پلاستیک در آورده و داخل تابه دور تا دور آن را سرخ کنید. در نهایت سس آماده شده را روی رولت ریخته در ظرف را به مدت 1 ساعت بگذارید تا رولت مغز پخت شود.


مرحله ششم پخت رولت گوشت
حالا رولت گوشت چرخ کرده کاملا پخته شده است. سس آن غلیظ و به روغن افتاده. رولت را به کمک کاردکی از ظرف خارج کرده داخل ظرف سرو بگذارید برش داده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه رولت گوشت مجلسی

  1. اگر مواد گوشتی آماده شده دارای انسجام کافی نبود از 1 تا 2 قاشق پودر نان به برای انسجام گوشت استفاده کنید.
  2. مقدار کمی ادویه کاری این غذا را بسیار خوش عطر می کند.
  3. برای مغز رولت از تخم مرغ آب پز و هویج هم می توانید استفاده کنید.
  4. اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید از گوشت بوقلمون چرخ شده استفاده کنید.
  5. اگر می خواهید رولت گوشت شما علاوه بر طعم خوب زیبایی هم داشته باشد و ترک نخورد بهتر است که مواد گوشتی را به میزان زیادی ورز دهید و مواد گوشتی به انسجام مورد نظر برسد.



بازدید : 64
نویسنده : melina

طرز تهیه خمیر پیتزا برای ۴ نفر به صورت حرفه ای با طعم نظیر

 

مواد لازم خمیر پیتزا

  • آرد گندم ۳ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • نمک ¼ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه خمیر پیتزا

 

ابتدا آرد را یک الی دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و نرم شود سپس آنرا کنار می کذاریم ، در ادامه پودر خمیر مایه فوری را با ۱ لیوان آب ولرم کاملا مخلوط می کنیم و به مدت ۵ دقیقه به آن دست نمی زنیم و کنار می گذاریم تا عمل بیاید.


آرد الک شده را از وسط باز می کنیم و خمیر مایه و نمک،روغن زیتون را داخل آن می ریزیم و از کنار آرد شروع به مخلوط کردن آن ها می کنیم تا زمانی که خمیر خودش را بگیرد و آن وقت شروع می کنیم به ورز دادن تا خمیر نرم شود

سپس روی یک سطح صاف مانند تخته آشپزخانه مقداری آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم و مجددا شوع می کنیم به ورز دادن و چندین بار آن را باز می کنیم و جمعش می کنیم تا اگر هوایی در خمیر وجود دارد خالی شود.

بعد از ورز دادن خمیر،یک قابلمه کوچک را با قلمو آشپزخانه چرب می کنیم و خمیر را در آن گذاشته و یک پارچه تمیز روی خمیر قرار می دهیم و قابلمه را در جای گرمی مانند کنار شوفاژ یا بخاری یا داخل مایکروفر می گذاریم تا به مدت ۱ الی ۲ ساعت باصطلاح استراحت کند.


اگر خمیر حجمش زیاد شده بود یعنی حدودا دو برابر قبلش نشان دهنده این است که خمیر شما آماده شده است،پس روی تخته آشپزخانه یا هر سطح صافی کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم و به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم

و هر ۴ قسمت را به صورت جداگانه ورز می دهیم و فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا گرم شود و یک ظرف آب داخل فر قرار می دهیم تا زمانی که آب در حال بخار شدن بود، ظرف های خمیر را داخل آن قرار دهیم.

ظرف های مخصوص پخت خمیر پیتزا را با قلموی آشپزخانه و مقدار کمی روغن مایع چرب می کنیم سپس خمیرها را در کف ظرف ها پهن می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر های پهن شده در ظرف ها کمی بالا بیایند.

سپس با بخار شدن آب داخل فر،ظرف های خمیر را داخل آن قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه نیم پز شوند و پخت ابتدایی خمیر انجام شود. سپس ظرف ها را خارج می کنیم و می توانید همان لحظه استفاده کنید و یا نان ها را فریز کنید و هر زمان تمایل داشتید استفاده کنید.

 

منبع: پارسی دی




بازدید : 70
نویسنده : melina

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلافل خیابانی خوشمزه

 

مواد لازم فلافل

  • سیر ۴ حبه
  • نخود ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • جعفری ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • زیره ۱ قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه فلافل

 

مرحله اول: آماده سازی نخود
برای تهیه فلافل خانگی توجه داشته باشید که اگر می خواهید فلافل شما مانند فلافل بیرون شود حتما باید نخود را مدت زیادی در آب بخیسانید تا کاملا نرم شده و نفخش برطرف شود. برای این منظور نخود را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یک ظرف آب بخیسانید. در صورتی که امکانش هست چند بار آب نخودها را تعویض کنید.

 

مرحله دوم: چرخ کردن مواد
پس از اینکه نخودها به خوبی خیس خوردند آنها را به همراه سیر و پیاز دو مرتبه چرخ کنید. پس از اینکه نخود را به همراه سیر و پیاز چرخ کردید ، مواد را داخل یک کاسه مناسب بریزید.


مرحله سوم: تهیه مواد فلافل

در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به همراه تخم مرغ به کاسه حاوی نخود چرخ شده اضافه کنید. در مرحله بعدی آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید تا مایه فلافل خودش را بگیرد. در آخرین مرحله باید طعم دهنده ها را اضافه کنید.

 

مرحله چهارم: آسیاب کردن تخم گشنیز
برای این منظور تخم گشنیز را به همراه زیره آسیاب کنید تا کاملا پودر شوند سپس به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه فلافل اضافه کنید. اگر می خواهید فلافل شما به سبک جنوبی ها تند باشد می توانید مقداری فلفل قرمز تند هم اضافه کنید.

 

مرحله پنجم: سرخ کردن فلافل
در ادامه مواد را خوب زیر و رو کنید تا کاملا مخلوط شوند و ادویه ها به تمام نقاط مایه فلافل برسند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار دهید و به مقدار مناسب روغن مایع داخل آن بریزید. توجه داشته باشید که باید به قدری روغن مایع داخل ظرف شیر داغ کن بریزید که فلافل ها پس از افتادن در آن به صورت شناور در روغن سرخ شوند. پس از اینکه روغن داغ شد از مایه فلافل قالب بزنید و داخل روغن بیندازید. اگر قالب مخصوص فلافل ندارید می توانید با دست این کار را انجام دهید. باید مقداری از مایه فلافل ببردارید و مانند یک کوفته کوچک به آن شکل دهید.


مرحله ششم: تهیه فلافل خوشمزه بندری
در پایان آنرا مانند کوکو سیب زمینی کمی تخت کنید و داخل روغن بیندازید. توجه داشته باشید که نباید بیش از حد ظرفیت ظرف فلافل داخل آن بیندازید زیرا اینکار باعث می شود فلافل ها به هم بچسبند. نکته مهم دیگر این است که حرارت زیر ظرف باید خیلی ملایم باشد تا فلافل ها به طور کامل مغز پخت شوند. به همین ترتیب تمام فلافل ها را سرخ کنید و داخل یک توری فلزی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود. پس از اینکه فلافل ها به طور کامل آماده شدند آنها را به همراه گوجه فرنگی خرد شده ، خیارشور ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس کچاپ یا سس انبه و نان ساندویچی سرو کنید. به همین ترتیب تمام فلافل ها را سرخ کنید و داخل یک توری فلزی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود. پس از اینکه فلافل ها به طور کامل آماده شدند آنها را به همراه گوجه فرنگی خرد شده ، خیارشور ، سیب زمینی سرخ کرده ، سس کچاپ یا سس انبه و نان ساندویچی سرو کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه فلافل

  1. می توانید از یک عدد سیب زمینی رنده شده و آب گرفته شده برای انسجام بیشتر فلافل استفاده کنید و تخم مرغ را حذف کنید.
  2. دقت کنید در هنگام چرخ کردن از سری متوسط استفاده کنید زیرا سریع ریز مواد را له می کند و باز آب انداختن نخود و در نتیجه وا رفتن آن می شود.
  3. میزان افزودن فلفل قرمز به ذائقه شما بستگی دارد.
  4. می توانید از ادویه های مخصوص عطاری که برای فلافل است نیز استفاده کنید.
  5. اگر دوست دارید فلافل شما کنجدی شود مقداری کنجد به مایه فلافل اضافه کنید.
  6. اگر دوست دارید فلافل را با گوشت چرخ کرده درست کنید حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم اضافه کنید.
  7. اگر فرصت کافی برای تهیه فلافل دارید می توانید مایه فلافل را برای ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  8. اگر دوست دارید فلافل شما پوک و پفکی شود می توایند ۱ ق چای خوری بیکینگ پودر یا جوش شیرین به مواد اضافه کنید.
  9. به دلخواه مقداری پودر انبه از عطاری تهیه کنید و در مایه فلافل بریزید طعم و مزه فوق العاده خوبی می دهد.
  10. اگر دوست ندارید فلافل ها را درون روغن سرخ کنید می توانید در فر نیز این غذا را تهیه کنید بدین صورت که فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم شود و روی سینی فر آنها را قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته و طلایی شوند.
  11. چاشنی مخصوص برای فلافل ترشی لیته و سس انبه می باشد.



بازدید : 67
نویسنده : melina

طرز تهیه نان روغنی سنتی آذربایجان بدون نیاز به فر نان صبحانه لذیذ • مجله  تصویر زندگی

 

مواد لازم برای نان روغنی خانگی خوشمزه مرحله به مرحله بدون فر

  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد سفید 1 کیلو
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیتر
  • روغن جامد 1 قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم


طرز تهیه خمیر نان روغنی خانگی خوشمزه

 


مرحله اول: ابتدا تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و کمی زردچوبه و شکر به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.


مرحله دوم: افزودن شیر
در این مرحله شیر و روغن جامد را هم افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

 

مرحله سوم: افزودن آرد
حالا آرد را به تدریج به مواد می افزاییم و آنقدر ورز می دهیم تا خمیر در گوشه ای از ظرف خوب جمع شود.


مرحله چهارم: استراحت خمیر
خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار داده و به مدت 24 ساعت در مکانی خنک استراحت می دهیم.


مرحله پنجم: آماده سازی خمیر برای پخت
حالا از خمیر به اندازه یک گردو بر می داریم و روی میز کار آرد پاشی شده به کمک وردنه خمیر را نازک باز می کنیم.


مرحله آخر: پخت نان روغنی
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و خوب که داغ شد نان روغنی ها را دانه به دانه دو سمت خمیر را داخل روغن خوب سرخ می کنیم و در ظرف سرو چیده و نوش جان.


نکات مهم و فوت و فن تهیه نان روغنی کرمانشاهی بدون خمیر مایه

  1. می توانید بعد از طبخ کمی شکر دانه ریز برای تزیین روی نان روغنی ها بریزید.
  2. میزان زردچوبه کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
  3. اگر در فصل سرد سال است می توانید خمیر را در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
  4. این خمیر در جای گرم ترش می شود.



بازدید : 66
نویسنده : melina

سس فلفل تند | مواد لازم و طرز تهیه سس فلفل تند خوشمزه با گوجه و فلفل

 

مواد لازم برای سس فلفل قرمز

  • فلفل قرمز تازه 10 عدد
  • آب 1 لیوان
  • سرکه 2 قاشق غذا خوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر 1 قاشق


طرز تهیه سس فلفل قرمز تند

 


ابتدا فلفل ها را بشویید خشک کنید سپس کلاهک فلفل ها را جدا کنید. برش طولی دهید دانه های آن را جدا کرده و داخل ظرفی ریخته و با آب بپزید. بعد از پخته شدن فلفل ها را با گوشت کوب برقی له کنید. حالا فلفل ما آماده مزه دار کردن است.

در این مرحله دوباره فلفل ها را روی حرارت گذاشته سرکه، نمک و شکر را افزوده اجازه می دهیم تا آب اضافی مواد بخار شود. وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم تا خنک شود و داخل ظرف شیشه ای در دار داخل یخچال نگهداری می کنیم.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سس فلفل

  1. این سس را با فلفل های سبز تند و شیرین برای سلیقه های متفاوت می توان آماده کرد.
  2. سس را در ظرف استریل خشک بریزید و مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
  3. توجه داشته باشید مطابق با سلیقه میتوانید شکر را حذف کرده و از عسل استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا