پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 63
نویسنده : melina
بازدید : 62
نویسنده : melina

طرز تهیه کوکو سبزی ساده و خوشمزه شمالی مرحله به مرحله

 

مواد لازم کوکو سبزی

  • تخم مرغ ۵ عدد
  • گردو ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۳ حبه
  • آرد ۱ ق غذا خوری
  • روغن مایع به میزان لازم
  • سبزی کوکویی ۵۰۰ گرم ( شامل گشنیز،تره،اسفناج،جعفری، شوید از هر کدام به تساوی)
  • زرشک ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

طرز تهیه کوکو سبزی

 

مرحله اول: آماده سازی سبزی کوکویی
برای تهیه کوکوی سبزی مجلسی ابتدا سبزی کوکویی را بشویید سپس آنرا آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی اش برود. در ادامه سبزی را به صورت ساطوری ریز خرد کنید. اگر در فصلی هستید که سیر تازه هست می توانید از آن استفاده کنید و دقت کنید ساقه های سبزی را خیلی نگیرید زیرا هم مواد معدنی زیادی دارد و به خوشمزه شده کوکو کمک می کند و نکته مهم دیگر اینکه اصلا نباید سبزی خرد کنید و بعد بشورید این کار رنگ کوکو را بد رنگ می کند برای شستشو خوب سبزی ابتدا سبزی را داخل لگن ریخته و آب بریزید و آب آن را خوب تعویض کنید.


مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در مرحله بعدی یک کاسه مناسب انتخاب کنید سبزی ساطوری ریز شده را بریزید و سیرها را پوره کنید و به سبزی اضافه کنید و هم بزنید تا سیر به خورد سبزی ها برود سپس آرد را بریزید و تخم مرغ ها را در کاسه بشکنید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود (اگر دوست دارید کوکو شما پف کرده و سبک شود ۱/۴ پیمانه ماست به تخم مرغ اضافه کنید)، در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و ادویه زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید و تخم مرغ ها را خوب مخلوط کنید تا با ادویه ها کاملا یکدست شوند.

 

مرحله سوم: افزودن زرشک و گردو
کوکو سبزی به صورت ساده حاوی زرشک و گردو نیست ولی اگر می خواهید یک کوکو سبزی مجلسی و خاص تهیه کنید حتما گردو و زرشک را اضافه کنید. مغز گردوها را خرد کنید و به همراه زرشک به تخم مرغ ها اضافه کنید.


مرحله چهارم:پخت کوکو سبزی

بعد از یکدست شدن مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کوکو سبزی آماده شد باید آنرا سرخ کنید ، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن مایع داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس مایه کوکو سبزی را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آنرا صاف کنید به صورتی که در تمام قسمت های تابه با ضخامت یکسان و یک اندازه پخش شود. اجازه دهید قسمت زیرین کوکو سبزی سرخ شود سپس آنرا به ۴ قسمت تقسیم کنید و به آرامی برگردانید. پس از اینکه سمت دیگر کوکو سرخ شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه خیارشور ، گوجه فرنگی خرد شده و نان سرو کنید.

 

مرحله پنجم: پخت کوکو سبزی در فر
اگر دوست دارید کوکو سبزی شما مجلسی و در فر تهیه شود ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید پنجره را روی فر روی طبقه وسط قرار دهید داخل تابه یا ظرف مورد نظر روغن ریخته و مایه کوکو را داخل تابه ریخته و صاف کنید و روی آن را با فویل بپوشانید و داخل فر قرار دهید بعد از ۱۵ دقیقه از تابه خارج کنید سپس ۱ تخم مرغ کامل را بزنید و روی کوکو یکدست پخش کنید( این کار از دو لایه شدن کوکو سبزی جلوگیری می کند) و روی کوکو به دلخواه کمی کنجد بپاشید و چند عدد بادام یا گردو روی کوکو قرار دهید خیلی این سریع این کار انجام دهید تا تخم مرغ اضافه شده بسته نشود و بعد مجدد داخل فر قرار دهید تا کوکو کاملا پخته و پف کند سپس نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه کوکو سبزی با فر و بدون فر

  1. افزودن آرد باعث انسجام مواد کوکو می شود.
  2. اگر از سبزی فریرزی استفاده می کنید از آرد بیشتری استفاده کنید.
  3. اگر در فصل اسفناج نبودید از کمی پیازچه و یا برگ چغندر نیز می توانید استفاده کنید.
  4. افزودن سیر دلخواه و قابل حذف است.
  5. بهتر برای پخت روی گاز از شعله پخش کن استفاده کنید تا حرارت به همه جای کوکو سبزی یکسان برسد.
  6. می توانید از قالب های مختلف در تهیه کوکو سبزی استفاده کنید.
  7. افزودن کمی ماست به مایه کوکو باعث ترد شدن آن می شود.
  8. می توانید برای پف بیشتر از کمی بیکینگ پودر استفاده کنید بدین صورت که کمی بیکینگ پودر را داخل ماست ریخته تا فعال شود سپس به تخم مرغ اضافه کنید و بعد با مابقی مواد مخلوط کنید.
  9. می توانید برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی، سبزی آن را کمی تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
  10. افزودن گشنیز زیاد باعث تلخی کوکو خواهد شد.

 

منبع: پارسی دی




بازدید : 72
نویسنده : melina

طرز تهیه ژله سه رنگ | طرز تهیه ژله سه رنگ خوشمزه مناسب مهمانی ها

 

مواد لازم برای ژله چند رنگ

  • ژله با رنگهای مختلف 3 بسته
  • شیر 1/5 لیوان
  • آب جوش 1/5 لیوان


طرز تهیه ژله چند رنگ خوشمزه با شیر

 

مرحله اول آماده سازی ژله ها: ژله ها را از رنگ هایی که با هم همخوانی دارند انتخاب می کنیم.


مرحله دوم: آماده کردن ژله
1/2 از یک بسته ژله را داخل 1/2 لیوان آب جوش حل می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا ذرات ژله کاملا داخل آب حل شود و بعد 1/2 لیوان آب سرد، داخل ژله ریخته خوب مخلوط می کنیم و داخل قالب می ریزیم تا کاملا سفت شود.

مرحله سوم: افزودن شیر
1/2 از یک بسته ژله را داخل 1/2 لیوان آب جوش حل می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا ذرات ژله کاملا داخل آب حل شود و بعد 1/2 لیوان شیر سرد داخل ژله ریخته خوب مخلوط می کنیم و داخل قالب می ریزیم تا کاملا سفت شود و بعد از سفت شدن لایه قبلی روی آن می ریزیم.


مرحله چهارم: ریختن داخل قالب
برای این ژله از قالب های سیلیکونی و آلومینیومی می توان استفاده کرد و مواد ژله آماده شده را داخل قالب می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا منسجم شود.


مرحله پنجم: افزودن لایه های بعدی ژله چند رنگ
دو رنگ ژله بعدی را هم دقیقا به همین شکل آماده کنید.و بعد روی لایه های قبلی بریزید.


مرحله آخر: سرو ژله چند رنگ
حالا ظرف ژله را داخل سینی آب جوش گذاشته و برای 1 دقیقه نگهدارید تا ژله اطراف ظرف کمی نرم شود. حالا یک بشقاب را روی قالب بگذارید و ژله را برگردانید و با گل و میوه های برش خورده تزئین و سرو کنید و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن درست کردن ژله چند رنگ

  1. برای آماده سازی هر طبقه از ژله باید طبقه قبلی خوب سفت شده باشد.
  2. با خلال دندان دور تا دور ژله را شکل کنید و بعد ژله را بر گردانید.
  3. جایگزین شیر می توانید از بستنی وانیلی استفاده کنید.



بازدید : 61
نویسنده : melina

طرز تهیه خورش بامیه اصیل جنوبی خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

 

مواد لازم برای خورشت بامیه

  • بامیه سبز 200 گرم
  • گوشت گوسفندی 250 گرم
  • رب گوجه فرنگی 50 گرم
  • گوجه گوشتی 4 عدد
  • لیمو عمانی 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن به میزان لازم
  • چوب دارچین 1 تکه
  • زعفران دم شده 4 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه
  • پیاز 1 عدد


آماده سازی مواد اولیه

 

ابتدا پیاز را پوست گرفته به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم. گوجه ها را پوست گرفته و پوره می کنیم. سیر را پوست کنده رنده ریز می کنیم. لیمو عمانی را چند برش داده و داخل آب جوش قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.


آماده سازی بامیه ها
بامیه ها را شسته به روش گفته شده در بخش نکات، پاک می کنیم و در تابه با رب و روغن تفت می دهیم تا داخل خورشت شکل خود را از دست ندهد.

 

در ظرفی مناسب کمی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم حالا پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود در این مرحله سیر،فلفل، زردچوبه را به همراه گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت به طور کامل عوض شود. حالا پوره گوجه فرنگی را افزوده و روی مواد آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود اواسط پخت بامیه و لیمو عمانی را افزوده و اجازه می دهیم خورشت بامیه کامل جا افتاده و به روغن بیوفتد. در اتمام کار نمک و زعفران غذا را اندازه کرده و در ظرف مناسبی کنار برنج ایرانی سرو می کنیم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورشت بامیه اصیل جنوبی
باید توجه داشته باشید کلاهک بامیه ها را هنگام پاک کردن خیلی کوتاه نکنید. تا از لیز شدن خورشت جلوگیری شود.

 

طرز تهیه خورش بامیه با لپه
برای طرز تهیه خورش بامیه با لپه کافی است به این خوشت 100 گرم لپه پخته اضافه کنید. همچنین می توانید به این شیوه عمل کنید: اول برای گرفتن نفخ لپه آن را به مدت 2 ساعت درون آب بخیسانید و سپس بعد از اضافه کردن گوشت خورشتی خود لپه را افزوده، کمی تفت داده و سپس ادامه دستور پخت خورش را انجام دهید.
این خورشت را با کمی سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
جایگزین لیمو عمانی می توانید از یک قاشق آب لیمو در انتهای پخت استفاده کنید.




بازدید : 60
نویسنده : melina

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

 

مواد لازم کوفته تبریزی اصل

  • پیاز ۱ عدد
  • لپه ۱ لیوان
  • برنج ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • تره و مرزه به اندازه کافی
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
  • آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  • سبزی کوفته ۵ قاشق غذاخوری
  • آلو ، زرشک و گردو به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ آبپز به تعداد کوفته ها (دلخواه)
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی

 

مرحله اول: آماده سازی سبز کوفته
ابتدا اشاره به این موضوع مهم است که سبزی های کوفته تبریزی جعفری،مرزه،ترخون،نعناع و گشنیز هستند،که نعناع را از همه کم تر استفاده می کنیم تا تلخ نشود.که از قبل آن ها را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم و بسته بندی می کنیم تا هر زمان تمایل به درست کردن این غذا لذیذ داشتیم نگران نداشتن سبزی آن نباشیم.


مرحله دوم: آماده سازی لپه

لپه را از شب قبل در کاسه ای پر از آب می ریزیم و ۲ الی ۳ بار آن آن را بیرون می ریزیم و مجددا پر می کنیم تا خیس بخورد و نفخ آن از بین برود. سپس لپه را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی آن آب می گیریم و حرارت را ملایم می کنیم تا نیم پز شود و آن وقت با آب سرد آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

 

مرحله سوم: پخت برنج
در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب زود به جوش بیاید و آنگاه برنج را می شوییم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از اینکه کمی دندان گیر بود آبکش می کنیم و لپه و برنج نیم پز را با گوشت کوب می زنیم تا نیم کوب شوند نه کاملا له شوند.

 

مرحله سوم: آبپز کردن تخم مرغ
اگر تمایل دارید داخل کوفته ها تخم مرغ نیز بگذارید باید آن ها را آبپز کنید. در قابلمه ای آب می ریزیم و تخم مرغ ها را در پلاستیک فریزر می گذارید و گره می زنید و داخل آب قرار می دهیم تا کاملا پخته و آبپز شوند و پوست آن ها را می گیریم.

 

مرحله چهارم: تهیه سس کوفته تبریزی
در یک قابلمه یا تابه بزرگ ۴ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیاز داغ ،رب گوجه فرنگی ،مرزه ،تره ،دارچین،نمک و فلفل را داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید،سپس حرارت را کم می کنیم تا سس به آرامی آماده استفاده شود.

 

مرحله پنجم: تهیه کوفته
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم و با گوشت مخلوط می کنیم و فلفل سیاه،نمک،آرد نخودچی و زردچوبه را روی آن می ریزیم و ۳ دقیقه خوب ورز می دهیم و لپه و برنج نیم کوب شده را اضافه می کنیم و مجددا ۵ دقیقه ورز می دهیم.نکته حائز اهمیت در آماده کردن کوفته ورز دادن است تا مواد کاملا به خورد هم برود و طعم آن بهتر می شود.سبزی کوفته را که از قبل آماده کرده ایم را اضافه می کنیم و ورز می دهیم و در آخر تخم مرغ ها را در پیاله ای می شکنیم و اضافه می کنیم و مجددا ورز می دهیم تا به راحتی بتوانیم ی گلوله گرد با آن درست کنیم.

 

مرحله ششم: افزودن آلو و زرشک
سپس از مواد به اندازه یک لیمو بزرگ از مایه کوفته بر می داریم و یک دایره با کف دو دست درست می کنیم و وسط آن را گود می کنیم و ۱ عدد تخم مرغ کامل و آلو و گردو و زرشک را داخل آن قرار می دهیم (هر کدام از مواد را تمایل نداشتید می توانید از داخل کوفته حذف کنید)و به صورت یک دایره گرد می کنیم.تمامی کوفته ها را به این صورت آماده می کنیم و در قابلمه ای که سس در حال آماده شدن است می چینیم.

 

مرحله هفتم: پخت کوفته تبریزی
و بعد حرارت باید کم یا ملایم باشدچون اگر زمانی که سس در حال قل زدن باشد کوفته ها را در آن بگذاریم ممکن است کوفته ها از هم باز شوند. توجه داشته باشدی که در ۵ الی ۱۰ دقیقه اول که کوفته ها را می چینیم اصلا درب قابلمه را نمی گذاریم و تا ۱۵ دقیقه اصلا به آن ها دست نمی زنیم چون ممکن است ترک بخورند و ۳۰ دقیقه از زمانی که کوفته ها را در سس چیدیم گذشت آن ها را آرام جابه جا می کنیم و بر می گردانیم باز تذکر می دهم این کار را آرام انجام می دهیم و از ابتدا تا انتهای پخت کوفته ها درب قابلمه را نصفه می گذاریم تا حدودا ۱ ساعت بعد که کوفته ها آماده می شوند. کوفته های اماده شده را در ظرف می کشیم و با زرشک گردو تزئین می کنیم و با نان سرو می کنیم. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

  1. مهم ترین نکته کوفته تبریزی نیم پز شدن لپه و برنج است و نباید کاملا مغز پخت شود وگرنه مواد شل و باعث وا رفتن کوفته می شود.
  2. گلوله ها باید کاملا خوب گرد شوند و نباید هیچ درزی داشته باشد وگرنه داخل سس باز می شود.
  3. گوشتی انتخاب کنید که از ترکیب گوسفندی و گوساله باشد و نباید خیلی چرب باشد.
  4. برای ایجاد چسبندگی دوبار گوشت را چرخ کنید.
  5. میزان سس نباید خیلی زیاد و نه خیلی باشد کوفته از نیمه بیشتر باید در سس باشند.
  6. به دلخواه می توانید در سس کمی هویج یا سیب زمینی نگینی شده بریزید.
  7. برای خوشمزه تر شدن کوفته از یک عدد عصاره گوشت استفاده کنید.
  8. اگر زمان برای تهیه کوفته دارید می توانید نیم ساعت مواد کوفته را در یخچال استراحت دهید.
  9. برای پخت و جا افتادن یک کوفته خوشمزه ۲ ساعت زمان لازم است.
  10. افزودن آرد و تخم مرغ مانع متلاشی شدن کوفته می شود.

 

منبع: پارسی دی




نوشته شده در شنبه 4 دی 1400
بازدید : 67
نویسنده : melina

طرز تهیه باسلوق (باسلوق هندوانه ، باسلوق با پودر ژلاتین، رولتی ،ژله ای و  زعفرانی) | موج باز

 

مواد لازم باسلوق

  • شکر ۲۰۰ گرم
  • آب سرد ۲ لیوان
  • گلاب نصف فنجان
  • مغز گردو ۱۰۰ گرم
  • پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
  • نشاسته گل ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه باسلوق

 

برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس نشاسته را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زدن را ادامه بدهید تا نشاسته به طور کامل در آب سرد حل شود.

برای هم زدن نشاسته حتما از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روی آن بزنید تا باز شود و هیچ گلوله نشاسته ای داخل آب نماند. پس از اینکه نشاسته به طور کامل در آب حل شد شکر را اضافه کنید.

شکر را باید کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد روغن مایع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا باسلوق حالت خمیر به خود بگیرد.

پس از اینکه باسلوق حالت خمیری گرفت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا باسلوق سرد شود. پس از اینکه باسلوق سرد شد آنرا به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را به طور کامل بگیرد و سفت شود.

پس از گذشت یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید سپس دست هایتان را با روغن چرب کنید و باسلوق را کمی ورز دهید. در پایان باسلوق را به شکل یک استوانه شکل دهید و برش بزنید و در پودر نارگیل غلت دهید سپس با مغز گردو تزیین و سرو کنید.




بازدید : 71
نویسنده : melina

پوره کدو حلوایی؛ صبحانه‌ای مغذی! کدو حلوایی سرشا - گیتی شو

 

مواد لازم برای پوره کدو حلوایی

  • کدو حلوایی 900 گرم
  • آب به میزان لازم
  • خامه (اختیاری) به میزان لازم
  • شیر مادر یا شیر خشک (اختیاری) به میزان لازم


طرز تهیه پوره کدو حلوایی برای نوزاد

 

مرحله اول کدو تنبل را شسته و آماده کنید: کدو تنبل را در زیر آب سرد بشوئید. پوست آن را با یک برس کوچک سایش دهید تا آلودگی های آن پاک شود. دوباره با آب شست و شو دهید. اگر یک کدو حلوایی از قبل پوست کنده و خرده شده را خریداری کرده اید، آن را بر روی یک آبکش قرار دهید و با آب سرد شست و شو دهید تا آب آن خارج شود.


مرحله دوم: کدو تنبل را بپزید
کدو تنبل کامل: کدو تنبل را از وسط نصف کنید. دانه های آن را با یک قاشق بیرون آورده و آنها را برای بو دادن نگه داشته یا اینکه دور بریزید. هر کدام از نصف کدو تنبل ها را به روغن زیتون آغشته کنید و آنها را از سمتی که پوست کدو بر کف قابلمه قرار می گرفت، در کف قابلمه قرار دهید. برای مرطوب نگه داشتن مغز میوه کدو تنبل، قبل از پختن، 1.5 سانتی متر آب به آن اضافه کنید. کدو تنبل را در دمای 450 درجه فارنهایت تا زمانی که نرم شود که در حدود 45 دقیقه است، بپزید. آن را از روی اجاق گاز برداشته و مغز میوه را در داخل کاسه بریزید.
با فرزند عصبی و لجباز چجوری رفتار کنم؟ «مشاوره تخصصی کودکان»
با فرزند عصبی و لجباز چجوری رفتار کنم؟ «مشاوره تخصصی کودکان»

 

 

مرحله سوم: طرز پخت کدو تنبل پوست کنده و خرد شده
در مورد کدو تنبل پوست کنده و خرد شده: آب را در یک قابلمه با اندازه متوسط جوش بیاورید. کدو تنبل خرد شده را تا زمانی که نرم شود، در حدود 15 دقیقه بپزید. آن را در آبکش قرار داده تا آب آن خالی شود و سپس در زیر آب سرد به مدت 3 دقیقه بشوید تا روند پخت آن متوقف شود.


مرحله چهارم: پوره کردن کدو تنبل
کدو تنبل پخته شده را در یک غذاساز یا مخلوط کن تا زمانی که مخلوط نرم شود، به پوره تبدیل کنید. در صورت نیاز برای رسیدن به قوام مطلوب، آب یا خامه اضافی یا شیر مادر یا فرمولا کودک به آن اضافه کنید. هنگامی که کودک برای خوردن این غذا آماده شد، که حدود 10 ماهگی کودک است، می توانید کدو تنبل پخته شده و در اندازه های کوچک خرد شده را برای او سرو کنید.


مرحله پنجم: پوره کدو حلوایی را سرو کنید
مانند کدو گردویی، کدو تنبل نیز خوش مزاج هستند. با مخلوط کردن آن با سبزیجاتی با شیرینی کمتر، گوشت های غنی یا میوه ها، به آن طعم بیشتری بدهید. سعی کنید کدو تنبل را با موارد زیر ترکیب کنید: پودر دارچین یا جوز هندی، گلابی، سیب، هلو، کدو سبز، کلم بروکلی، برنج، عدس، گوشت گاو، مرغ، بوقلمون


مرحله آخر: پوره کدو حلوایی باقی مانده را در یخچال قرار داده یا منجمد کنید
پوره کدو تنبل را سرد کرده و باقی مانده را در یک ظرف فاقد BPA تا سه روز در یخچال نگه دارید. باقی مانده پوره کدو تنبل را می توانید تا سه ماه در فریزر منجمد کنید. یک شب در یخچال بگذارید تا از حالت منجمد خارج شود.

نکات مهم و فوت و فن تهیه پوره کدو تنبل برای نوزاد

  1. به دنبال کدو تنبلی که خرابی نداشته باشد و برای وزن خودش به اندازه کافی سنگین باشد و بین 1 تا 2.5 کیلوگرم وزن دارد، باشید.
  2. در صورت خرید بسته پوست کنده و خرد شده کدو حلوایی، مطمئن شوید که کدو تنبل رنگ نارنجی تیره دارد.
  3. از یک کدو تنبل 900 گرمی می توان در حدود 800 گرم پوره تهیه کرد.
  4. تذکر: همیشه قبل از آشنا کردن کودک با غذای جدید، خصوصاً اگر کودک شما آلرژی غذایی داشته باشد، با پزشک متخصص اطفال خود مشورت کنید. علاوه بر این، برخی از متخصصان اطفال، توصیه نمی کنند هویج، چغندر یا پوره اسفناج را تهیه کنید زیرا این سبزیجات تازه می توانند مقادیر بالاتری از نیترات داشته باشند.



بازدید : 64
نویسنده : melina

شکلات صبحانه - طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای شکلات صبحانه

  • پودر کاکائو 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیتر
  • کره 50 گرم
  • پودر فندق 4 قاشق غذا خوری


طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه خانگی

 


مرحله اول آماده کردن مواد است، ابتدا پودر کاکائو و شکر را با هم خوب مخلوط کرده و به آرامی شیر را به آن افزوده و مخلوط می کنیم تا کاملا شکر در شیر حل شود.


مرحله دوم: فرآیند پخت مواد
ترکیب آماده شده را روی حرارت گذاشته مدام مخلوط می کنیم تا ته نگیرد و حدودا بعد از گذشت 60 دقیقه مواد کم کم غلیظ می شوند.

مرحله سوم: افزودن کره
در این مرحله کره را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم تا مواد هر چه بیشتر قوام پیدا کنند. حالا از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود.

مرحله آخر: افزودن پودر فندق به شکلات
پودر فندق را به شکلات صبحانه افزوده و خوب مخلوط می کنیم. حالا می توانید شکلات صبحانه خانگی آماده شده را نوش جان کنید و یا برای تزئین دسر و کیک از آن استفاده کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه شکلات صبحانه

  1. در صورتی که تمایل دارید شکلات تلخ تری داشته باشید، مقدار شکلات را بیشتر کرده و اگر شیرین تر دوست دارید مقدار شکلات را کمتر کنید.
  2. شکلات صبحانه روی حرارت باید مداوم مخلوط شود و هرگز نباید ته بگیرد.
  3. شکلات صبحانه تا 1 ماه در ظرف در بسته داخل یخچال قابل نگهداری است.
  4. شکلات صبحانه این معجون خوشمزه و محبوب را برای اولین بار یک شیرینی پز ایتالیایی تهیه کرد و در 1946 به تولید انبوه در رسید.



بازدید : 66
نویسنده : melina

آشپزخانه كوچك من Arezoo - مرباي به مواد لازم: به=3 کیلو شکر=2 تا 5/2 کیلو  آبلیمو=نصف استکان دانه هل=یک قاشق سوپخوری(دانه های هل را نکوبیده استفاده می  کنیم) طرز تهیه: به را

 

مواد لازم مربای به

  • هل ۲ عدد
  • به ۵۰۰ گرم
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربا به

 

برای تهیه مربا به خانگی ابتدا به ها را می شوییم و پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های داخل آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به هر مدلی که تمایل داریم برش می دهیم حتی می توانیم از قالب های متفاوت استفاده کنیم

تا مربا به زیباتری داشته باشیم.سپس به ها را در قابلمه ای می ریزیم و شکر را روی به ها می ریزیم و ۶ لیوان آب نیز اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم تا به ها به مدت ۳ ساعت خوب بپزند


و به رنگ قرمز در بیاید و به غلظت مطلوب شما برسد. پس از گذشت ۲:۳۰ دقیقه به مربا سر می زنیم و اگر قرمز شده بود،دانه های هل را به صورت پوست کنده شده داخل مربا می ریزیم و زعفران دم کرده را نیز می افزاییم

و اجازه می دهیم تا ۵ دقیقه دیگر مربا بپزد و اگر به غلظت مطلوب رسیده بود از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و آبلیمو را اضافه می کنیم و آرام با قاشق مخلوط می کنیم تا به ها له نشوند.اگر هنوز غلیظ نبود صبر می کنیم

تا ۳۰ دقیقه دیگر به غلظت مطلوبمان برسد.دقت باید کرد که مربا پس از خنک شدن غلیظ تر می شود پس نباید بگذاریم خیلی سفت شود. تامل می کنیم تا مربا کاملا سرد شود و در شیشه می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.نوش جان




بازدید : 70
نویسنده : melina

آخرین خبر | ناهار/ خورشت مرغ آلو؛ سنتي آشپزي کنيد و لذت ببريد

 

مواد لازم خورش مرغ

  • ران یا سینه مرغ ۴ تکه
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • هویج بزرگ ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

طرز تهیه خورش مرغ

 

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد کنید سپس یک تابه لبه دار یا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خلال شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.

 

پس از اینکه پیاز کمی نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. حرارت زیر تابه را ملایم تر کنید و قطعات مرغ را داخل تابه بچینید. هر طرف هر قطعه مرغ را ۵ دقیقه سرخ کنید.

پس از اینکه مرغ ها به خوبی سرخ شدند هویج را به صورت حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه هویج را ۲ دقیقه تفت دادید رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید تا کاملا سرخ شود.

سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود که طعم و بوی خامی آن گرفته شود و در پایان پخت خورش روی طعم و عطر غذا تاثیر منفی نگذارد. علاوه بر این مورد سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود رنگ خورش در پایان پخت خوشرنگ تر شود.

 

پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید تا مرغ به طور کامل مغز پخت شود. حدود یک ساعت زمان نیاز است تا خورش مرغ آماده سرو شود.

در این مدت می توانید سیب زمینی را آماده کنید ، برای این منظور سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید سپس با آب سرد بشویید و خشک کنید تا نشاسته های روی سطح سیب زمینی ها از بین برود و در هنگام سرخ کردن به هم نچسبند.

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید ، پس از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را سرخ کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید و به همراه زرشک پلو سرو کنید.

 

منبع: پارسی دی