پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 72
نویسنده : melina

See the source image

 

مواد لازم برای دسر کدو حلوایی

  • کدو حلوایی 300 گرم
  • شکر 1 لیوان
  • چوب دارچین 1 تکه
  • میخک 5 عدد
  • مغز پسته و گردو برای تزئین به میزان لازم


طرز تهیه دسر کدو حلوایی خوشمزه

 

مرحله اول آماده سازی کدو: ابتدا پوست کدو را می گیریم و بنا به سلیقه خود، برش داده و یا با کاتر شکل دار برش می دهیم.


مرحله دوم: افزودن شکر
در ظرف مناسب و درب داری کدو ها را چیده و شکر را روی آنها می ریزیم و برای 12 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.

 

مرحله سوم: پخت کدو
حالا کدو های آب انداخته را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا به جوش آید.


مرحله چهارم: افزودن ادویه ها
حالا چوب دارچین و میخک ها را به کدو افزوده و اجازه می دهیم تا با حرارت کم پخته و شربت آن غلیظ شود.


مرحله آخر: سرو دسر کدو تنبل
حالا کدو های پخته را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم، در زمان سرو داخل ظرف زیبایی چیده و با پودر گردو و پسته تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر کدو تنبل ترکیه ای:

  1. در نهایت از کمی پودر دارچین هم برای تزئین می توانید استفاده کنید.
  2. این دسر را با چای سرو کنید.
  3. موقع سرو چوب دارچین و میخک ها را از داخل دسر خارج کنید.

 

منبع: سلام دنیا




بازدید : 65
نویسنده : melina

See the source image

 

مواد لازم برای ترشی گل کلم

  • گل کلم 500 گرم
  • هویج 300 گرم
  • سیب زمینی ترشی 200 گرم
  • ساقه کرفس 100 گرم
  • سیر 50 گرم
  • موسیر 50 گرم
  • فلفل تند 4 عدد
  • سرکه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • ادویه ترشی به میزان لازم
  • ترخون به میزان لازم


طرز تهیه ترشی گل کلم خانگی با هویج

 


مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا تمام موارد گفته شده را خوب شسته و به شکل دلخواه خرد می کنیم و حدودا 12 ساعت اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.


مرحله دوم: مخلوط کردن سبزیجات
کلیه سبزیجات آماده شده را به همراه سیر و موسیر داخل ظرفی بریزید که گنجایش مخلوط کردن همه مواد با هم را داشته باشد.

 

مرحله سوم: تهیه ترشی گل کلم
حالا از مواد مخلوط شده داخل شیشه های آماده شده بریزید لا به لای سبزیجات از فلفل سبز و ترخون هم استفاده کنید.


مرحله چهارم: افزودن نمک و سرکه
حالا نمک، گلپر، ادویه ترشی و سرکه را با هم مخلوط کنید و روی سبزیجات بریزید سرکه باید روی سبزیجات را بپوشاند، سپس یک لایه پلاستیک فریزر گذاشته و درب شیشه را خوب کیپ کنید.


مرحله آخر: جا افتادن ترشی گل کلم
حالا ترشی مخلوط را به مدت 21 روز در جای خشک و خنک نگهداری کنید و بعد از باز کردن درب شیشه آن را به یخچال انتقال دهید. و در کنار غذا ها نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی مخلوط گل کلم

  1. باید به این نکته توجه شود که کلیه مواد مورد نیاز برای ترشی باید کاملا خشک و تمیز باشند.
  2. ظرف مناسب ترشی باید شیشه ای با درب کاملا محکم باشد.
  3. می توانید از سرکه سیب هم برای تهیه این ترشی استفاده کنید.



بازدید : 89
نویسنده : melina

See the source image

 

مواد لازم برای پنکیک

  • آرد یک و نیم پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پنکیک ساده خانگی با شیر

آماده سازی مواد خشک پن کیک
ابتدا آرد، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با الک مخصوص شیرینی پزی 3 بار الک می کنیم.


آماده سازی خمیر پنکیک ساده با شیر
ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت 3 دقیقه کاملا مخلوط می کنیم تا کشدار و لطیف شده و از لختگی خارج شود در این مرحله روغن مایع و شیر را اضافه کرده کاملا مخلوط می کنیم در این مرحله آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا یک خمیر با غلظت مناسب و یکدست بدست آوریم.

 

 

درست کردن پنکیک
ابتدا داخل تابه ای مناسب را با قلموی آشپزی چرب می کنیم و به اندازه یک ملاقه از خمیر برداشته و در مرکز تابه می ریزیم وقتی حباب های جذاب روی سطح پنکیک ایجاد شد حالا برمی گردانیم تا سمت دیگر آن هم به همین روش پخته شود و تمام خمیر را به همین صورت آماده می کنیم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهيه پنكيك ساده خانگی

  1. تابه ای که برای پخت پنکیک استفاده می شود باید ضخیم باشد تا حرارت را در خود نگه دارد تا پنکیک مغز پخت شده و نسوزد.
  2. غلظت مواد پنکیک باید به گونه ای باشد در هنگام ریختن در تابه از ملاقه نچکد و بافت خود راحفظ کند.
  3. پنکیک را می توانید با طعم های مختلفی تهیه کنید مثلا به جای شیر آب پرتقال را جایگزین کنید و به جای وانیل از رنده پوست پرتقال و به این شکل یک پنکیک پرتقالی دارید.



بازدید : 71
نویسنده : melina

See the source image

 

مواد لازم برای خمیر بورک اصل ترکیه مرحله به مرحله در خانه

  • آرد 270 گرم
  • آب 1 لیوان سرخالی
  • روغن جامد 4 قاشق غذا خوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • سرکه 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه خمیر بورک اصل ترکیه با بافت نرم

 


مرحله اول: ابتدا نمک و آرد را با هم مخلوط می کنیم و 3 مرتبه الک می کنیم تا خوب هوا دهی شود.


مرحله دوم: افزودن مایعات
حالا آب، روغن و سرکه را به هم مخلوط کرده و به تدریج به آب می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا خمیر خوب شکل بگیرد و در گوشه کاسه جمع شود.

 

 

مرحله سوم: ورز دادن خمیر
حالا خمیر به دست آمده را به مدت 30 دقیقه ورز دهید. این کار را می توانید با غذا ساز یا تیغه خمیر گیر همزن هم انجام دهید.


مرحله چهارم: استراحت خمیر
حالا خمیر را گلوله کرده و داخل نایلون بگذارید و برای 90 دقیقه در یخچال استراحت دهید.


مرحله پنجم: ورز دادن و استراحت مرحله دوم
حالا خمیر را از داخل یخچال خارج کرده، 5 دقیقه ورز دهید و داخل نایلون قرار دهید و به مدت 120 دقیقه دیگر داخل یخچال استراحت دهید تا خمیر کاملا سبک شود.


مرحله آخر: آماده سازی برای پخت
خمیر بورک برای استفاده آماده است، به اندازه 1 گردو از خمیر بردارید و روی تخته کار آرد پاشی شده آنقدر خمیر را باز کنید تا حالت شیشه ای پیدا کند و این خمیر آماده برای مصرف است.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر بورک برای انواع پیراشکی، بورک و باقلوا

  1. خمیر باید در حدی نازک شود که حالت شیشه ای پیدا کند.
  2. باید روی هر لایه خمیر آرد بپاشید و بعد لایه بعدی خمیر را روی قبلی قرار دهید.
  3. با این خمیر باقلوا ترکی هم می توان تهیه کرد.



بازدید : 72
نویسنده : melina

خرید و قیمت معجون هفت مغز درجه یک با عسل صد در صد طبیعی از غرفه Golshid |  باسلام

 

مواد لازم برای معجون هفت مغز

  • مغز گردو 50 گرم
  • بادام هندی 50 گرم
  • مغز پسته 50 گرم
  • مغز فندق 50 گرم
  • انجیر خشک 50 گرم
  • مغز بادام 50 گرم
  • کنجد 50 گرم
  • عسل به میزان لازم


طرز تهیه معجون هفت مغز با عسل


مرحله اول: ابتدا مغز ها را خوب پاک کرده تا پوسته ای داخل آنها نباشد.


مرحله دوم: چیدن مغز ها داخل شیشه
شیشه ای زیبا با دربی محکم را انتخاب کنید و به شکل منظم لایه به لایه از آجیل هایی که داریم داخل شیشه می چینیم تا آجیل به اتمام برسد و شیشه پر شود.

 

مرحله سوم: افزودن عسل
حالا عسل را روی مغز های چیده شده می ریزیم و شیشه را تکان می دهیم تا تمام حفره های شیشه پر شود.


مرحله آخر: نگهداری و سرو معجون هفت مغز
درب شیشه را محکم می کنیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه معجون هفت مغز عسلی

  1. می توانید در صورت در دسترس نبودن هر کدام از مواد با مغز دلخواه مواد را جایگزین کنید.
  2. در این ترکیب می توان از پودر نارگیل هم استفاده کرد.
  3. در صورت تمایل می توانید مواد را پودر کرده و این معجون را تهیه کنید.
  4. می توانید از کمی پودر دارچین هم در این معجون استفاده کنید.
  5. این معجون در زمان هایی که از رژیم غذایی لاغری پیروی می کنید بسیار مناسب است زیرا زمان زیادی شما را سیر نگه می دارد.

 

منبع: سلام دنیا




بازدید : 68
نویسنده : melina

See the source image

 

مواد لازم برای ژله با شیر

  • پودر ژله 1 بسته
  • شیر 1.5 پیمانه
  • شکر به میزان لازم


طرز تهيه ژله با شير ساده و خوشمزه

 

مرحله اول مخلوط کردن ژله با شیر: برای این کار، ابتدا ژله را داخل کاسه ای ریخته و شیر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.


مرحله دوم: بن ماری کردن ژله
ژله را روی بخار آب کتری بگذارید و خوب مخلوط کنید تا تمام ذرات ژله در شیر در حل شود.

 

مرحله سوم: تهیه ژله شیر
قالب مورد نظر را کمی با روغن مایع چرب می کنیم و ژله آماده شده را داخل قالب ریخته و قالب را داخل یخچال قرار می دهیم.


مرحله آخر: سرو کردن ژله شیر
بعد از اینکه ژله کاملا سفت شد از یخچال خارج کرده بدنه قالب را داخل آب داغ فرو ببرید؛ دور ژله که خوب شل شد بشقاب مناسبی را روی ظرف گذاشته و ژله را برمی گردانید حالا با گل و میوه های برش خورده تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ژله شیر

  1. در صورت تمایل می توانید کمی شکر به مواد ژله اضافه کنید.
  2. این ژله می تواند با ژله میوه ای تلفیق شود خیلی زیبا شود (به صورت لایه ای)
  3. تمام ژله های میوه ای را می توان با شیر تهیه کرد.



بازدید : 72
نویسنده : melina

طرز تهیه کیک ساده وانیلی خانگی خوشمزه و با پف زیاد

 

مواد لازم برای کیک ساده

  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری سرخالی
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه کیک ساده وانیلی

 

ابتدا داخل ظرف مناسبی تخم مرغ ها را ریخته شکر، وانیل و پوست پرتقال را به آن افزوده و با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه می زنیم تا حجم مواد دو برابر شده و کرمی کشدار به وجود آید.


مرحله دوم تهیه کیک ساده
شیر و روغن را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن با همزن می زنیم.


مرحله سوم تهیه کیک ساده
در این مرحله آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک می کنیم و با لیسک مواد را آرام و دورانی مخلوط می کنیم.


مرحله چهارم کیک ساده خانگی با پف زیاد
حالا داخل قالب مخصوص کیک را با کره یا روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم. وقتی روی کیک طلایی شد با خلال چوبی آن را تست می کنیم و در صورتی که چیزی به خلال نچسبید کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود و با میوه های فصل یا پودر قند تزیین می کنیم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کیک وانیلی ساده و خوشمزه خانگی

  1. می توانید با این دستور کیک انواع کیک های میوه ای را با جایگزین کردن اسانس میوه به جای وانیل تهیه کنید.
  2. حتما فر را از قبل با 175 درجه سانتی گراد داغ کنید.
  3. بعد از پخت کیک آن را روی توری برگردانده تا خنک شود.
  4. آرد را بین 3 تا 5 بار الک کنید.

 

منبع: سلام دنیا




بازدید : 71
نویسنده : melina

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز ترد و خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای پیاز ترشی قرمز ریز

  • پیاز ریز 20 عدد
  • فلفل قرمز 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نعنا خشک 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر 1/2 قاشق چایخوری
  • سرکه سفید یا قرمز به میزان لازم


طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خانگی

 


مرحله اول: ابتدا پیاز ها را به دقت پوست می کنیم و بعد می شوییم و اجازه می دهیم تا رطوبت اضافی آن خارج شود.


مرحله دوم: تهیه ترشی پیاز
حالا پیاز را به همراه سیر، فلفل قرمز و نعنا خشک داخل شیشه مناسبی ریخته و آماده می کنیم.


مرحله سوم: آماده سازی سرکه
حالا شکر و نمک را به سرکه می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا شکر و نمک حل شوند بعد از روی حرارت برداشته و زمان می دهیم تا کمی خنک شود.


مرحله چهارم: افزودن سرکه
حالا سرکه آماده شده را روی پیاز ها می ریزیم تا جایی که 1 سانتی متر روی پیاز ها را بپوشاند. بعد درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا نکشد.


مرحله آخر: نگهداری ترشی پیاز قرمز
حالا ترشی پیاز را در مکانی خنک و به دور از نور به مدت 2 هفته نگهداری می کنیم و بعد از آن داخل یخچال گذاشته و می توانید در کنار غذا های ایرانی سرو کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی پیاز خانگی خوشمزه

  1. برای رنگ ترشی پیاز 1 قاشق غذا خوری پودر لبو به سرکه بیفزایید.
  2. تمامی مواد استفاده شده در ترشی باید کاملا خشک باشند تا باعث کپک زدگی نشوند.
  3. ترشی را باید در ظرف شیشه ای با درب محکم بگذارید تا به هیچ عنوان هوا نکشد.



بازدید : 72
نویسنده : melina

طرز تهیه کیک سیب و دارچین خانگی خوشمزه با سیب رنده شده

 

مواد لازم برای کیک سیب

  • آرد سفید 2 لیوان فرانسوی
  • شکر 1 لیوان
  • روغن مایع 1/2 لیوان
  • شیر 1/2 لیوان
  • سیب رنده شده 1 لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین اعلا 1/2 قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه کیک سیب

 

مرحله اول: ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و به همراه شکر و وانیل به مدت 10 دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا کرمی و کشدار شود.


مرحله دوم: افزودن مواد مایع
حالا شیر و روغن مایع را به مخلوط افزوده و تا حدی که مخلوط شود هم می زنیم.


مرحله سوم: افزودن مواد خشک
حالا آرد، بکینگ پودر، دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی مواد آماده شده الک می کنیم و با یک لیسک مواد را در یک جهت مخلوط کرده و به خورد هم می دهیم.


مرحله چهارم: افزودن سیب
در نهایت کار سیب پوست گرفته و رنده شده را به مواد کیک می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.


مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت
داخل قالب مورد نظر را چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم. حالا آرد اضافی داخل قالب را خارج می کنیم و مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح آن را خوب صاف می کنیم.


مرحله ششم: پخت کیک سیب
حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 40 تا 55 دقیقه می پزیم. تا 40 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نمی کنیم ولی بعد از گذشت این زمان با سیخ چوبی کیک را تست می کنیم. اگر که خمیر به سیخ چوبی نچسبید یعنی کیک پخته و باید از داخل فر خارج کنید.


مرحله آخر: سرو کیک
حالا کیک سیب پخته شده را با یک چاقو از دیواره ها جدا کنید و از قالب خارج کنید و به مدت 1 ساعت زمان دهید تا کیک خنک شود و بعد نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک سیب خانگی با دارچین

  1. برای تهیه این کیک از آرد 3 صفر قنادی استفاده کنید.
  2. آرد را قبل از استفاده حتما 3 مرتبه الک کنید.
  3. دارچین کمی رنگ کیک شما را تیره می کند که می توانید آن را حذف یا مقدار کمتری استفاده کنید.
  4. از 1/8 قاشق چایخوری پودر جز هندی هم در این کیک می توانید استفاده کنید.
  5. بهتر است از سیب زرد برای تهیه این کیک استفاده کنید.
  6. برای تزئین کیک می توانید از پودر قند استفاده کنید.



بازدید : 84
نویسنده : melina

طرز تهیه نان کماج مازندرانی نرم و خوشمزه خانگی در تابه

 

مواد لازم برای کماج

  • آرد برنج 1 لیوان
  • آرد گندم 2 قاشق غذا خوری
  • شکر 5 قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
  • گلاب 1 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر به میزان لازم


طرز تهیه کماج تابه ای خوشمزه اصل مازندران

 


مرحله اول آماده سازی کماج: ابتدا داخل قابلمه ای زرد چوبه، گلاب و شکر را خوب با هم مخلوط می کنیم و بعد شیر را به آن می افزاییم.


مرحله دوم: افزودن آرد ها
حالا آرد برنج و آرد گندم را هم به باقی مواد می افزاییم تا موادی مانند دوغ به دست بیاید و یکدست باشد (به غلظت یک فرنی شل)


مرحله سوم: استراحت دادن مواد
حالا مایه کماج را برای به مدت 12 ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.


مرحله آخر: پخت کماج
داخل تابه ای کمی روغن می ریزیم و از مواد کماج داخل تابه ریخته و درب تابه را می بندیم تا یک سمت پخته و پف کند بعد کماج را برگردانده و سمت دیگر آن را هم خوب سرخ می کنیم و تا انتهای مواد به همین شکل عمل می کنیم. حالا کماج خوشمزه را نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کماج تابه ای خانگی مازندرانی

  1. برای تهیه کماج باید تمامی مواد اولیه به دمای محیط رسیده باشد.
  2. نان کماج را می توانید با مربا میل کنید.
  3. آرد مورد استفاده را حتما الک کنید.