طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین پفدار و خوشمزه مخصوص عصرانه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 68
نویسنده : melina

طرز تهیه کیک سیب و دارچین خانگی خوشمزه با سیب رنده شده

 

مواد لازم برای کیک سیب

  • آرد سفید 2 لیوان فرانسوی
  • شکر 1 لیوان
  • روغن مایع 1/2 لیوان
  • شیر 1/2 لیوان
  • سیب رنده شده 1 لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین اعلا 1/2 قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه کیک سیب

 

مرحله اول: ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و به همراه شکر و وانیل به مدت 10 دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا کرمی و کشدار شود.


مرحله دوم: افزودن مواد مایع
حالا شیر و روغن مایع را به مخلوط افزوده و تا حدی که مخلوط شود هم می زنیم.


مرحله سوم: افزودن مواد خشک
حالا آرد، بکینگ پودر، دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی مواد آماده شده الک می کنیم و با یک لیسک مواد را در یک جهت مخلوط کرده و به خورد هم می دهیم.


مرحله چهارم: افزودن سیب
در نهایت کار سیب پوست گرفته و رنده شده را به مواد کیک می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.


مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت
داخل قالب مورد نظر را چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم. حالا آرد اضافی داخل قالب را خارج می کنیم و مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح آن را خوب صاف می کنیم.


مرحله ششم: پخت کیک سیب
حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 40 تا 55 دقیقه می پزیم. تا 40 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نمی کنیم ولی بعد از گذشت این زمان با سیخ چوبی کیک را تست می کنیم. اگر که خمیر به سیخ چوبی نچسبید یعنی کیک پخته و باید از داخل فر خارج کنید.


مرحله آخر: سرو کیک
حالا کیک سیب پخته شده را با یک چاقو از دیواره ها جدا کنید و از قالب خارج کنید و به مدت 1 ساعت زمان دهید تا کیک خنک شود و بعد نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک سیب خانگی با دارچین

  1. برای تهیه این کیک از آرد 3 صفر قنادی استفاده کنید.
  2. آرد را قبل از استفاده حتما 3 مرتبه الک کنید.
  3. دارچین کمی رنگ کیک شما را تیره می کند که می توانید آن را حذف یا مقدار کمتری استفاده کنید.
  4. از 1/8 قاشق چایخوری پودر جز هندی هم در این کیک می توانید استفاده کنید.
  5. بهتر است از سیب زرد برای تهیه این کیک استفاده کنید.
  6. برای تزئین کیک می توانید از پودر قند استفاده کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: