طرز تهیه پوره چغندر خوشمزه و مقوی با طعم و رنگ عالی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 47
نویسنده : melina

طرز تهیه پوره لبو و سیب | خبرگزاری ایلنا

 

مواد لازم برای پوره چغندر

  • چغندر (لبو) 2 عدد
  • آب به میزان لازم


طرز تهیه پوره چغندر [لبو] برای نوزادان

 


مرحله اول، شستن و آماده سازی چغندر: چغندر را با آب سرد بشویید، قسمت های سبز آن را جدا کنید و پوست آن را با پوست کن بکنید. و به قطعات کوچک ببرید.


مرحله دوم: پختن چغندر
آب را در ماهیتابه سایز متوسط جوش بیاورید. شعله را کم کنید (تا زمانی که حباب ها کم شوند) و چغندر را تا زمانی که نرم شوند بپزید (برای 15 دقیقه). چغندر را از آب خارج کنید و آنها را به مدت 3 دقیقه با آب سرد به منظور اتمام مرحله پختن بشویید.

 

مرحله سوم: پوره کردن چغندر
لبو پخته را در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و تا زمانی که پوره شوند، مخلوط کنید. برای رسیدن به یکپارچگی دلخواه در صورت لزوم به آن آب اضافه کنید. زمانی که کودک آمادگی غذا خوردن با انگشت هایش را داشت، معمولا حدود 10 ماهگی می توانید چغندر پخته و نرم شده را به تکه های کوچکی ببرید و برای او آماده کنید.


مرحله چهارم: روش مصرف پوره چغندر
لبو به تنهایی غذای خوشمزه ای است اما می توانید آن را با سبزیجات متنوع دیگر، میوه ها یا گوشت ها ترکیب کنید. ترکیب پوره چغندر با غذاهای زیر را امتحان کنید: سس سیب، کشمش، سیب زمینی شیرین، سیب زمینی پوست قهوه ای، برنج قهوه ای، گوشت گوساله، مرغ، گوشت خوک بوقلمون.


مرحله آخر: نگه داری باقی مانده پوره در یخچال و فریزر
پوره چغندر را می توانید پس از خنک کردن و در ظروف بدون BPA، به مدت سه روز در یخچال نگه دارید. درون فریزر نیز می توان آن را به مدت 3 ماه نگهداری کرد. یک شب پیش از مصرف آن را درون یخچال قرار دهید.

 

نکات مهم تهیه پوره لبو برای نوزاد

  1. به دنبال چغندر کوچک بدون لکه با برگ های سبز که تازه به نظر می رسند و پلاسیده نیستند، باشید.
  2. یک چغندر کوچک حدود 85 گرم پوره می دهد.
  3. (بعضی از متخصصان اطفال توصیه می کنند به کودکان پوره چغندر تجاری به جای پوره چغندر تازه بدهید، چون این سبزیجات تازه حاوی سطوح بالای نیترات ها هستند، بنابراین برای دریافت توصیه ها با پزشک تان مشورت کنید).
  4. همیشه قبل از دادن هر غذای جدیدی به کودک تان مخصوصا اگر او حساسیت غذایی دارد، با متخصص اطفال مشورت کنید. علاوه بر این بعضی از متخصصان دادن پوره سبزیجاتی مانند: هویج، چغندر یا اسفناج را توصیه نمی کنند، چون این محصولات تازه می توانند حاوی نیترات زیادی باشند.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: