طرز تهیه سرکه سیب خانگی خوشمزه و خوش طعم بدون کپک به روش سنتی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 47
نویسنده : melina

طرز تهیه سرکه سیب خانگی | نکات مهم درست کردن این معجون لاغری - نیوزین

 

مواد لازم برای سرکه سیب

  • سیب 5 کیلو
  • شکر 250 گرم
  • آب معدنی به میزان لازم


طرز تهیه سرکه سیب خانگی

 


ابتدا سیب ها را شسته اجازه دهید خشک شود و بعد چوب و هسته سیب را جدا کرده و به شکل مکعبی خرد کنید.


مرحله دوم تهیه سرکه سیب
حالا سیب ها را داخل دبه ریخته و شکر را در آب حل کرده و روی سیب ها بریزید تا جایی که روی سیب ها را بپوشاند.

 

مرحله سوم تهیه سرکه سیب بدون کپک
درب دبه را نیمه باز بگذارید تا مواد کپک نزند و هر دو سه روز با کفگیر چوبی آن را بهم بزنید. سیب ها که ته نشین شد.


مرحله چهارم تهیه سرکه سیب
سرکه سیب را در دمای 25 تا 30 درجه بگذارید. آفتاب باشد زودتر به عمل می آید. توجه داشته باشید که 1/4 دبه باید خالی باشد.


مرحله پنجم طرز تهیه سرکه سیب
بعد از گذشت 50 روز سرکه را صاف کنید و از خواص بی نظیر آن بهره ببرید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سرکه سیب

  1. از سیب های با کیفیت استفاده کنید تا سرکه خوش طعم تری داشته باشید.
  2. نوع و رنگ سیب در کیفیت سرکه اثری ندارد.
  3. در طول زمان تخمیر مواد را با کفگیر چوبی مخلوط کنید.
  4. برای صاف کردن سرکه از تنظیف تمیز استفاده کنید و در شیشه نگهداری کنید.
  5. از این سرکه برای تهیه ترشی های خانگی هم می توانید استفاده کنید.
  6. از یک تکه نان سنگک روی سیب ها برای تسریع عملیات تخمیر می توانید استفاده کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: