طرز تهیه خورشت مسما بادمجان با مرغ خوشمزه و زعفرانی با عطر و طعمی بی نظیر
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 43
نویسنده : melina

بهترین طرز تهیه خورشت مسما بادمجان+مواد لازم | دکور پلاس

 

مواد لازم برای مسمای بادمجان

  • بادمجان قلمی 4 عدد
  • مرغ 4 تکه
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • پیاز درشت 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • غوره بیدانه 4 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده 2 قاشق غذا خوری
  • پودر دارچین و پودر هل به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • نمک، فلفل،زرد چوبه به میزان لازم


طرز تهیه خورشت مسما بادمجان مجلسی با مرغ

 


مرحله اول آماده سازی بادمجان: ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و برش طولی می دهیم و در روغن داغ سرخ کرده و آماده می گذاریم.


مرحله دوم: تهیه مسما بادمجان
داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز خلالی شده را داخل آن تفت می دهیم تا پیاز کاملا طلایی شود.

 

مرحله سوم: افزودن مرغ
حالا تکه های مرغ را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس 2 لیوان آب جوشیده به مرغ افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ کاملا پخته شود.


مرحله چهارم: افزودن بادمجان ها
در این مرحله مرغ تقریبا پخته شده است باید غوره را به همراه بادمجان های سرخ شده به خورشت بیفزاییم و اجازه دهیم تا خورش جا بیوفتد.


مرحله پنجم: افزودن گوجه
گوجه ها راحلقه کرده و داخل تابه کوچکی آنها را سرخ می کنیم و در 10 دقیقه آخر پخت خورشت به همراه پودر هل، دارچین و زعفران به خورشت می افزاییم.


مرحله آخر: سرو خورش مسما بادمجان
مسما بادمجان در نهایت پخت باید کم آب و غلیظ باشد. حالا با احتیاط بادمجان، گوجه و مرغ را به شکل منظمی داخل ظرف سرو چیده و در نهایت از آب خورشت روی آنها بریزید و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه مسما بادمجان

  1. توجه داشته باشید که بادمجان ها را بعد از پوست گرفتن 30 دقیقه در آب نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود بعد آبکشی کرده و داخل روغن سرخ کنید.
  2. می توانید رب را از ین غذا حذف کرده و فقط با زعفران این خورشت را تهیه کنید.
  3. اگر چوب دارچین در دسترس دارید جایگزین پودر دارچین کنید تا رنگ خورشت تغییر نکند.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: