مواد لازم برای سیرابی
- سیرابی 1 دست
- پیاز 2 عدد
- سیر 2 حبه
- نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم
چاشنی مورد نیاز برای سیرابی
- سیر رنده شده به میزان لازم
- سرکه به میزان لازم
طرز تهیه سیرابی لعاب دار خانگی
مرحله اول تمیز کردن سیرابی: باید به بهترین شکل ممکن شسته و پاک شود و در نهایت به رنگ شفاف و صورتی برسد و آماده پخت شود.
مرحله دوم: پخت سیرابی
داخل قابلمه مناسبی پیاز و سیر نگینی شده را می ریزیم و به آن فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین می افزاییم.
مرحله سوم: افزودن سیرابی
حالا سیرابی را به همراه آب یا عصاره گوشت داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
مرحله چهارم: افزودن چاشنی
سیرابی که کاملا نرم و لطیف شد نمک غذا را می افزاییم و اجازه می دهیم آب سیرابی تبخیر شود و به اندازه خود سیرابی باشد.
مرحله آخر: سرو سیرابی
سیر را رنده کرده و با سرکه مخلوط می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. حالا سیرابی را داخل کاسه زیبایی ریخته و در کنار چاشنی و نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سیرابی
- سیرابی باید کاملا تمیز شود و گرنه سیرابی قابل خوردن نیست. اگر این کار برای شما دشوار است سیرابی شسته و تمیز تهیه کنید.
- مدت پخت گفته شده برای این غذا با زودپز می باشد.
- اگر دوست ندارید رنگ سیرابی تیره شود زرد چوبه را حذف کنید.