طرز تهیه سیرابی لعابدار و خوشمزه با چاشنی مخصوص به روش خانگی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 40
نویسنده : melina

طرز تهیه سیرابی در خانه | فنون پخت سیرابی - زرین بانو

 

مواد لازم برای سیرابی

  • سیرابی 1 دست
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم

چاشنی مورد نیاز برای سیرابی

  • سیر رنده شده به میزان لازم
  • سرکه به میزان لازم


طرز تهیه سیرابی لعاب دار خانگی

 


مرحله اول تمیز کردن سیرابی: باید به بهترین شکل ممکن شسته و پاک شود و در نهایت به رنگ شفاف و صورتی برسد و آماده پخت شود.


مرحله دوم: پخت سیرابی
داخل قابلمه مناسبی پیاز و سیر نگینی شده را می ریزیم و به آن فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین می افزاییم.

 

مرحله سوم: افزودن سیرابی
حالا سیرابی را به همراه آب یا عصاره گوشت داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.


مرحله چهارم: افزودن چاشنی
سیرابی که کاملا نرم و لطیف شد نمک غذا را می افزاییم و اجازه می دهیم آب سیرابی تبخیر شود و به اندازه خود سیرابی باشد.


مرحله آخر: سرو سیرابی
سیر را رنده کرده و با سرکه مخلوط می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم. حالا سیرابی را داخل کاسه زیبایی ریخته و در کنار چاشنی و نان تازه نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سیرابی

  1. سیرابی باید کاملا تمیز شود و گرنه سیرابی قابل خوردن نیست. اگر این کار برای شما دشوار است سیرابی شسته و تمیز تهیه کنید.
  2. مدت پخت گفته شده برای این غذا با زودپز می باشد.
  3. اگر دوست ندارید رنگ سیرابی تیره شود زرد چوبه را حذف کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: