مواد لازم برای پولکی کنجدی با عسل
- عسل 2 قاشق غذا خوری
- آب 2 قاشق غذا خوری
- روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
- کنجد 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه پولکی کنجدی با عسل خوشمزه و مقوی
مرحله اول: ابتدا آب، روغن، عسل و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و با هم مخلوط می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم، آرام آرام مواد شروع به جوشیدن می کند و رنگ مواد رو به تیرگی می رود.
مرحله دوم: افزودن کنجد
زمانی که مواد به رنگ مورد نظر رسید، کنجد را به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم: ریختن مواد پولکی داخل سینی
حالا سینی استیلی را خوب چرب می کنیم و با قاشق از مواد برداشته و با فاصله روی سینی می ریزیم.
مرحله آخر: سرو پولکی کنجدی با عسل
زمانی که پولکی ها کاملا سرد و خشک شد آنها را از داخل سینی جمع کرده داخل ظرف سرو گذاشته و در کنار چای نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه پولکی کنجدی با عسل (عسلی کنجدی)
- در زمان پخت مراقب باشید تا مواد بیش از حد حرارت نبیند و تلخ نشود.
- می توانید روغن کنجد را جایگزین روغن مایع کنید.
- پولکی را در ظرف در بسته در جای بدون رطوبت نگهداری کنید.
- در زمان ریختن پولکی داخل سینی، اگر مواد سفت شد کمی مواد را حرارت دهید و بعد به کار ادامه دهید.
منبع: سلام دنیا