طرز تهیه کباب تابه ای آبدار خوشمزه و زعفرانی با طعم بسیار عالی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 33
نویسنده : melina

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

 

مواد لازم کباب تابه ای زعفرانی و ساده

  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • آبلیمو ۱ ق غذا خوری
  • سماق ۱.۵ ق غذا خوری
  • کره ۲۵ گرم
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • عصاره گوشت ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب تابه ای ساده

 


مرحله اول: مخلوط کردن مواد کباب تابه
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید سپس آب پیاز را کاملا گرفته تا باعث وا رفتگی کباب تابه ای نشود، سپس گوشت چرخ را به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه و سماق و آبلیمو تازه و عصاره گوشت را بریزید.

 

مرحله دوم: ورز دادن مواد
در ادامه مواد را خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط و منسجم شوند می توانید مواد را با کمک استند میکسر یا تیغه خمیر زن غذاساز ورز دهید یا ۴۰ بار گوشت را داخل کاسه بکوبید تا منسجم شود اگر زمان کافی برای تهیه کباب تابه ای داشتید می توانید داخل یخچال کمی استراحت دهید.

 

مرحله سوم: پخت کباب تابه ای
پس از اینکه مایه کباب آماده شد یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی کره و روغن مایع داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و روی آن را با دست یا قاشق به صورت یکدست صاف کنید. در این مرحله باید حرارت زیر تابه بسیار کم باشد و در تابه را برای ۵ دقیقه بگذارید تا کمی صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد سپس آنرا با کارد به صورت طولی ( مانند کباب کوبیده ) برش بزنید. در صورتی که روغن درون تابه کم بود در این مرحله کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و در تابه را بردارید.

 

مرحله چهارم: تهیه کباب تابه ای
پس از اینکه یک سمت کباب ها به طور کامل سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در مرحله بعدی باید سس کباب تابه ای را تهیه کنید برای این منظور رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. پس از اینکه دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه می کنیم. در این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کباب ها برود و کباب ها را طعم دار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت کباب گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در کنار کباب ها داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگی ها هم همزمان با کباب تابه ای آماده شوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی تزیین کنید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه کباب تابه ای مجلسی و ساده

  1. ریختن سس گوجه در کنار کباب تابه ای سلیقه ای می باشد و می توانید حذف کنید.
  2. برای تهیه کباب تابه ای بدون روغن بهتر است از تابه نچسب و گریل استفاده کنید.
  3. اگر می خواهید کباب تابه ای آبداری داشته باشید حتما با حرارت ملایم اجازه دهید تا پخته شود.
  4. افزودن عصاره گوشت اختیاری می باشد.
  5. می توانید از سیخ چوبی برای کباب تابه ای استفاده کنید.
  6. اگر گوشت شما یخ زده می باشد حتما بعد از باز شدن یخ آب اضافی آن را کاملا بگیرد.
  7. به جای پودر سیر از خود سیر می توانید استفاده کنید.
  8. به دلخواه می توانید کمی فلفل سبز نیر در کنار کباب تابه ای سرخ کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: