طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ خوشمزه و ملس برای 4 نفر
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 42
نویسنده : melina

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

 

مواد لازم برای خورشت فسنجون با مرغ

  • مغز گردو 400 گرم
  • رب انار 4 قاشق غذا خوری
  • پیاز درشت رنده ریز شده 1 عدد
  • مرغ 4 تکه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم


طرز تهیه فسنجون با مرغ (آماده سازی گردو)

 


گردوی مغز شده را داخل دستگاه آسیاب برقی ریخته به اندازه ای آن را آسیاب می کنیم تا خمیری روغنی حاصل شود. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.


آماده کردن مواد اولیه فسنجون با مرغ
پیاز را با رنده خیلی ریز به شکل پوره رنده می کنیم. مرغ ها را باکمی زعفران و نمک و فلفل مزه دار کرده و آماده می گذاریم.

 

مرحله سوم طرز تهیه خورش فسنجان
داخل قابلمه مناسبی کمی روغن ریخته و پیاز را با نمک، فلفل و زرد چوبه تفت می دهیم، سپس گردوی آماده شده را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم و رب انار را داخل آب جوشیده حل کرده و اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا گردو یک ساعت بجوشد و پخته شود سپس مرغ ها را به همراه یک تکه کوچک چوب دارچین به آن افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ هم به همراه گردو پخته و طعم بگیرد بعد از پخت مرغ باید خورشت غلیظ شده باشد و به روغن افتاده باشد البته (به کمک راهکار هایی که در نکات ذکر شده) حالا خورشت فسنجان را در کنار برنج ایرانی سرو کنید و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ مجلسی و خوشمزه

  1. یکی از نکات روغن انداختن فسنجان پخت با حرارت کم و زمان زیاد است.
  2. اضافه کردن یخ در مراحل پخت هم موجب روغن انداختن می شود.
  3. طریقه صحیح آسیاب کردن گردو هم بسیار مهم می باشد. اگر علاقه مند هستید تکه های گردو زیر دندان بیاید بهتر است مقداری از گردو را کمی درشت و بقیه را آسیاب کنید.
  4. اگر آسیاب در دسترس ندارید می توانید گردو ها را سه مرتبه چرخ کنید.
  5. در صورتی که خواستید فسنجان را شیرین کنید از دو قاشق شکر در انتهای پخت استفاده کنید.
  6. برای اینکه رنگ فسنجان روشن تر شود از 1 قاشق چایخوری رب گوجه هم می توان استفاده کرد
  7. بهتر است فسنجان را داخل دیگ سفالی (گمج) طبخ کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: