مواد لازم برای راحت الحلقوم
- نشاسته گندم 1/2 پیمانه
- شکر 250 گرم
- آب سرد 1/5 لیوان
- جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
- روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
- پودر نارگیل و یا شکر دانه درشت به میزان لازم
- رنگ خوراکی و اسانس به میزان لازم به میزان لازم
طرز تهیه راحت الحلقوم خانگی
برای تهیه راحت الحقوم خانگی، ابتدا نشاسته را در ظرف مناسبی ریخته و با آب مخلوط می کنیم تا زمانی که نشاسته کاملا در آب حل شود.
مرحله دوم: افزودن شکر و ژلاتین
حالا شکر ، پودر ژلاتین و جوهر لیمو را به نشاسته حل شده می افزاییم و روی حرارت می گذاریم و مداوم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم: افزودن گلاب و رنگ خوراکی
حالا که مواد کمی غلظت گرفت و روغن را می افزاییم و آنقدر مخلوط می کنیم تا مانند حلوا در گوشه ظرف جمع شود حالا می توانید رنگ خوراکی را بنا به سلیقه تا افزوده و خوب مخلوط کنید تا رنگ آن یکدست شود.
مرحله چهارم: شکل دادن به راحت الحلقوم
مواد از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا کمی خنک شود. حالا به اندازه یک گردو از مواد جدا کرده میان دو دست به شکل توپکی در می آوریم.
مرحله آخر: تزئین راحت الحلقوم
داخل کاسه پودر نارگیل ریخته و توپک های آماده شده را داخل پودر نارگیل می اندازیم و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه راحت الحلقوم
- برای راحت الحلقوم از نشاسته اعلا استفاده کنید.
- بعد از آماده شدن راحت الحلقوم باید اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد برش دهید.
- در صورت تمایل 1 قاشق غذا خوری زعفران دم شده به مواد افزوده تا راحت الحلقوم زعفرانی تهیه کنید.
- می توانید برای اینکه راحت الحلقوم را در تکه های منظم برش دهید پلاستیکی را ته ظرف چهار گوشی گذاشته و مواد را داخل ظرف ریخته و خوب فشار دهید تا شکل ظرف را بگیرد. مواد که کاملا خنک شد با یک چاقو به اشکال مختلف برش داده و در شکر و یا پودر نارگیل بغلتانید.
- راحت الحلقوم با 24 طعم مختلف تهیه می شود و از شناخته ترین آنها می توان به راحت الحلقوم هلی، زعفرانی، گلاب ، قهوه و نعنا اشاره کرد.