مواد لازم برای ترشی گل کلم
- گل کلم 500 گرم
- هویج 300 گرم
- سیب زمینی ترشی 200 گرم
- ساقه کرفس 100 گرم
- سیر 50 گرم
- موسیر 50 گرم
- فلفل تند 4 عدد
- سرکه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- ادویه ترشی به میزان لازم
- ترخون به میزان لازم
طرز تهیه ترشی گل کلم خانگی با هویج
مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا تمام موارد گفته شده را خوب شسته و به شکل دلخواه خرد می کنیم و حدودا 12 ساعت اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند.
مرحله دوم: مخلوط کردن سبزیجات
کلیه سبزیجات آماده شده را به همراه سیر و موسیر داخل ظرفی بریزید که گنجایش مخلوط کردن همه مواد با هم را داشته باشد.
مرحله سوم: تهیه ترشی گل کلم
حالا از مواد مخلوط شده داخل شیشه های آماده شده بریزید لا به لای سبزیجات از فلفل سبز و ترخون هم استفاده کنید.
مرحله چهارم: افزودن نمک و سرکه
حالا نمک، گلپر، ادویه ترشی و سرکه را با هم مخلوط کنید و روی سبزیجات بریزید سرکه باید روی سبزیجات را بپوشاند، سپس یک لایه پلاستیک فریزر گذاشته و درب شیشه را خوب کیپ کنید.
مرحله آخر: جا افتادن ترشی گل کلم
حالا ترشی مخلوط را به مدت 21 روز در جای خشک و خنک نگهداری کنید و بعد از باز کردن درب شیشه آن را به یخچال انتقال دهید. و در کنار غذا ها نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی مخلوط گل کلم
- باید به این نکته توجه شود که کلیه مواد مورد نیاز برای ترشی باید کاملا خشک و تمیز باشند.
- ظرف مناسب ترشی باید شیشه ای با درب کاملا محکم باشد.
- می توانید از سرکه سیب هم برای تهیه این ترشی استفاده کنید.