مواد لازم برای سس قارچ
- قارچ 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- خامه 1 پیمانه
- شیر 1 پیمانه
- پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری
- کره 2 قاشق غذا خوری
- آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سس قارچ با خامه و شیر
مرحله اول
ابتدا قارچ ها را شسته و اسلایس می کنیم داخل تابه ای ریخته و بدون روغن تفت می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله دوم
پیاز را رنده کرده و در تابه مناسبی ریخته و به همراه کره کاملا تفت می دهیم، زمانی که پیاز کاملا سبک شد، آرد را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا خامی آرد گرفته شود.
مرحله سوم
حالا شیر را به تدریج افزوده و به سرعت با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و بعد قارچ ها را هم به مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
مقداری از شیر را داخل کاسه ای ریخته با خامه مخلوط می کنیم و زمانی که هم دما شد به آرامی به مواد روی حرارت افزوده و به مخلوط کردن ادامه می دهیم تا به غلظت مورد نظر برسد.
مرحله آخر تهیه سس قارچ
حالا نمک، فلفل و پنیر را به سس افزوده و از روی حرارت برمی داریم. حالا سس قارچ آماده است می توانید در کنار انواع فست فود نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سس قارچ خانگی با شیر و خامه
- حتما از آرد سفید برای تهیه سس قارچ استفاده کنید.
- در نهایت می توانید از جعفری ساطوری استفاده کنید.
- افرادی که از رژیم گیاهی استفاده می کنند شیر سویا را می توانند جایگزین لبنیات این سس بکنند.