طرز تهیه سس قارچ با خامه و شیر برای انواع سوخاری و سیب زمینی به روش فست فودی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 52
نویسنده : melina

اطلاعات ، منو و آدرس رستوران برگر فکتوری (پالادیوم) - فیدیلیو

 

مواد لازم برای سس قارچ

  • قارچ 250 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • خامه 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری
  • کره 2 قاشق غذا خوری
  • آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم


طرز تهیه سس قارچ با خامه و شیر

 

مرحله اول
ابتدا قارچ ها را شسته و اسلایس می کنیم داخل تابه ای ریخته و بدون روغن تفت می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود.


مرحله دوم
پیاز را رنده کرده و در تابه مناسبی ریخته و به همراه کره کاملا تفت می دهیم، زمانی که پیاز کاملا سبک شد، آرد را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا خامی آرد گرفته شود.

 

مرحله سوم
حالا شیر را به تدریج افزوده و به سرعت با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و بعد قارچ ها را هم به مواد اضافه می کنیم.


مرحله چهارم
مقداری از شیر را داخل کاسه ای ریخته با خامه مخلوط می کنیم و زمانی که هم دما شد به آرامی به مواد روی حرارت افزوده و به مخلوط کردن ادامه می دهیم تا به غلظت مورد نظر برسد.


مرحله آخر تهیه سس قارچ
حالا نمک، فلفل و پنیر را به سس افزوده و از روی حرارت برمی داریم. حالا سس قارچ آماده است می توانید در کنار انواع فست فود نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سس قارچ خانگی با شیر و خامه

  1. حتما از آرد سفید برای تهیه سس قارچ استفاده کنید.
  2. در نهایت می توانید از جعفری ساطوری استفاده کنید.
  3. افرادی که از رژیم گیاهی استفاده می کنند شیر سویا را می توانند جایگزین لبنیات این سس بکنند.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: