طرز تهیه باسلوق رولتی خوشمزه و کشدار با بافت نرم و لطیف
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 62
نویسنده : melina

طرز تهیه ژله رولی / رولتی / فیلم طرز تهیه فرفره ای • مجله تصویر زندگی

 

مواد لازم برای باسلق رولتی سه رنگ خانگی

  • نشاسته گندم 350 گرم
  • شکر 300 گرم
  • گلاب 1/2 لیوان
  • آب 1و1/2 لیوان
  • کره 1 قاشق غذا خوری
  • پودر نارگیل به میزان لازم
  • رنگ خوراکی سبز به میزان لازم
  • رنگ خوراکی قرمز یا (عصاره لبو) به میزان لازم
  • پودر نارگیل به میزان لازم


طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه با نشاسته به صورت رولتی سه رنگ

 


مرحله اول: ابتدا نشاسته را داخل کاسه مناسبی ریخته آب را به آن می افزاییم حالا خوب نشاسته را داخل آب حل می کنیم.


مرحله دوم: افزودن شکر
شکر و گلاب را به مواد افزوده خوب مخلوط می کنیم و مواد را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به آرامی غلیظ و شود.

 

مرحله سوم: افزودن کره
کمی که مواد سفت شد کره را به آن می افزاییم و بعد از مخلوط کردن مواد در وسط ظرف گلوله می شود.


مرحله چهارم: رنگ کردن باسلق
حالا باسلق آماده شده را به سه قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت عصاره لبو یا رنگ خوراکی قرمز و به یک قسمت رنگ خوراکی سبز می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.


مرحله پنجم: رول کردن باسلق
یک نایلون را خیلی کم چرب می کنیم و یک رنگ از باسلق را روی نایلون باز می کنیم. هر سه رنگ را به همین شکل آماده می کنیم حالا به کمک نایلون لایه های باسلق را روی هم می چینیم. در این مرحله به دو روش می توانیم عمل کنیم یا یه شکل مکعبی ساده برش دهیم یا از یک سمت شروع به رول کردن می کنیم و داخل نایلون گذاشته، به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.


مرحله آخر: غلتاندن باسلق در پودر نارگیل
حالا پودر نارگیل را داخل یک بشقاب ریخته و رول 3 رنگ و یا مکعب های برش خورده را داخل پودر نارگیل می غلتانیم برش داده و در ظرف زیبایی چیده و سرو می کنیم نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه باسلوق رنگی خانگی به شکل رولتی

  1. می توانید برای رنگی کردن باسلوق از پودر کاکائو و زعفران هم استفاده کنید.
  2. برای تزیین و یا مغز باسلوق می توانید از گردو استفاده کنید.
  3. می توانید نشاسته ذرت را جایگزین پودر نارگیل کرده و باسلوق ها را داخل پودر نشاسته ذرت بغلتانید.

 

منبع: سلام دنیا






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: