طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ با خمیر آماده خوشمزه و مخصوص در فر و تابه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 55
نویسنده : melina

طرز تهیه پیراشکی گوشت و مرغ و پیراشکی پیتزایی - مجله اینترنتی اسنپ فود

 

مواد لازم برای پیراشکی مرغ

  • سینه مرغ پخته شده 1 عدد
  • فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • قارچ 100 گرم
  • سیر 1 حبه
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • خمیر پیراشکی آماده به میزان لازم

مواد لازم برای رو مال پیراشکی مرغ

  • تخم مرغ 1 عدد
  • زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
  • کنجد به میزان لازم


طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ خوشمزه

 


مرحله اول آماده سازی مرغ است، برای این کار، ابتدا سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز نگینی شده تفت کوچکی می دهیم و بعد نمک، فلفل و آویشن افزوده و به همراه آب اجازه می دهیم تا مرغ کاملا پخته شود و بعد از سرد شدن مرغ را ریش ریش کنید.


مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
حالا 1 عدد پیاز را پوست کنده و خلالی برش می دهیم. داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و پیاز را در آن سرخ می کنیم. زمانی که طلایی شده، سیر را به همراه قارچ و فلفل دلمه ای به پیاز افزوده؛ سبزیجات را با هم تفت می دهیم تا رطوبت اضافی آنها گرفته شود و عطر خوش از مواد بلند شود.


مرحله سوم: افزودن رب گوجه
رب گوجه را افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود، حالا نمک و آویشن و مرغ ریش ریش شده را به مواد افزوده و از روی حرارت برمی داریم.


مرحله چهارم: پیچیدن پیراشکی
خمیر پیراشکی را روی میز کار گذاشته و نیمی از خمیر را با مواد آماده شده پر می کنیم. حالا نیمی دیگر از خمیر را روی مواد آورده و دور تا دور خمیر را فشرده و مانند قطاب پیچ می دهیم و یا با چنگال کیپ می کنیم و در داخل سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم.


مرحله پنجم: رو مال زدن
زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و با یک برس روی پیراشکی ها می زنیم و با کنجد تزئین می کنیم.


مرحله آخر: پخت پیراشکی در فر
پیراشکی ها را داخل فر گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 30 دقیقه تا زمانی که پیراشکی ها کاملا طلایی شوند می پزیم. حالا پیراشکی مرغ را کنار سس های مختلف نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه پیراشکی مرغ

  1. اگر خمیر پیراشکی در دسترس نداشتید خمیر نان ساندویچی را از نانوایی تهیه کنید با وردنه پهن کرده و قالب گرد بزنید و استفاده کنید.
  2. می توانید به جای پخت در فر پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.
  3. اگر خواستید پیراشکی ها را سرخ کنید دیگر نیازی به رو مال زدن نیست.
  4. سعی کنید سس آماده شده بدون آب و روغن باشد تا در هنگام پیچیدن دچار مشکل نشوید.

 

منبع: سلام دنیا






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: