طرز تهیه عدسی صبحانه خوشمزه و لعابدار با سیب زمینی و آرد
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 67
نویسنده : melina

See the source image

 

مواد لازم عدسی

  • عدس ۲٫۵ لیوان
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • پیاز داغ و کره به مقدار لازم


طرز تهیه عدسی

 


مرحله اول: آماده سازی عدس
ابتدا عدس ها را پاک کنید و بمدت ۱ ساعت بگذارید داخل آب تا خیس بخورد.

مرحله دوم: تقت دادن پیاز
پیاز را پوست بگیرید و به دلخواه به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس آرد نیز اضافه کنید و کمی با پیاز تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ( برای لعاب بیشتر آرد اضافه می شود)

 

مرحله سوم: پخت عدسی
عدس را به همراه چند پیمانه آب به پیاز اضافه کنید و حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا عدسی نیم پز شود.

 

مرحله چهارم: افزودن سیب زمینی
برای افزودن سیب زمینی دو راه وجود دارد. روش اول: سیب زمینی را به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل عدسی ریخته تا همراه با عدس پخته و نرم شود و یا سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت درسته داخل عدسی انداخته تا آبپز شود و زمانی که پخته و نرم شد از عدسی خارج کنید و با گوشتکوب دستی یا برقی خوب هم بزیند تا له و یا پوره شود.

 

مرحله پنجم: تهیه عدسی مجلسی لعاب دار
در انتهای پخت نمک و فلفل سیاه و قرمز را اضافه کنید و مواد را هم بزنید در انتها که عدس ما کاملا نرم و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ریخته و به همراه کره و پیاز داغ یا روغن زیتون تزئین و میل کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه عدسی صبحانه لعاب دار

  1. بهتر است از عدس زودپز استفاده کنید.
  2. به دلخواه می توانید به عدسی ۱ ق غذا خوری رب اضافه کنید.
  3. برای مقوی شدن عدسی می توانید آن را با عصاره گوشت یا قلم تهیه کنید.
  4. به دلخواه می توانید قارچ یا ماش نیز به همراه عدس بگذارید تا پخته شود.
  5. به دلخواه می توانید عدس پخته شده را به همراه سیب زمینی کمی بکوبید.
  6. مدام مواد عدسی را هم بزنید تا ته نگیرد.
  7. حرارت را کم و زیاد نکنید زیرا باعث می شود پوست عدس جدا شود.
  8. می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید و در انتهای پخت اضافه کنید.
  9. ریختن ادویه های مثل زیره و دارچین و زنجبیل اختیاری می باشد.

 

منبع: پارسی دی






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: