طرز تهیه ماکارونی با سویا و فلفل دلمه ای بدون قارچ خوشمزه و آسان
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 68
نویسنده : melina

See the source image

 

مواد لازم برای ماکارانی سویا

  • ماکارونی 400 گرم
  • سویا 1 پیمانه
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم


طرز تهیه ماکارونی با سویا و فلفل دلمه ای

 

مرحله اول آماده سازی سویا: سویا را داخل آب ریخته و به مدت 5 دقیقه زمان می دهیم تا کاملا نرم شود، حالا آبکش کرده و کاملا فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.


مرحله دوم: آماده سازی سس ماکارونی
قابلمه مناسبی را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید، حالا پیاز را نگینی کنید و داخل روغن خوب تفت دهید.

 

مرحله سوم: افزودن فلفل دلمه ای و سویا
فلفل دلمه ای و سیر رنده شده را به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا عطر آن بلند شود، سپس سویا را افزوده و کاملا مواد را با هم تفت می دهیم.


مرحله چهارم: افزودن رب گوجه و ادویه
رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مواد می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا کاملا رنگ رب آزاد شود، 1/2 استکان آب افزوده درب ظرف را می گذاریم تا سس پخته و به غلیظ شود.


مرحله پنجم: آماده سازی ماکارونی
داخل قابلمه ای را تا نیمه آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم، زمانی که به جوش آمد. ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و به مدت 8 دقیقه آن را می پزیم و بعد ماکارونی را آبکش می کنیم و با آب می شوییم تا نشاسته اضافی آن خارج شود.


مرحله ششم: دم گذاشتن ماکارونی
حالا ته قابلمه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و یک لایه سیب زمینی ورقه شده می چینیم، حالا یک لایه ماکارانی و یک لایه سس ریخته و این کار را ادامه می دهیم تا مواد به اتمام برسد.


مرحله آخر: دم گذاشتن و سرو ماکارانی با سویا
درب قابلمه را گذاشته و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا کاملا دم بکشد، سپس دیس زیبایی را روی قابلمه گذاشته و ماکارانی را برمی گردانیم و سرو می کنیم نوش جان.


نکات مهم و فوت و فن تهیه ماکارانی با سویا برای 4 نفر

  1. بهتر است از سویای ریز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
  2. اگر گوجه پوره شده را جایگزین رب کنید طعم بی نظیری پیدا می کند.
  3. نوع ماکارانی استفاده شده به سلیقه غذایی شما بستگی دارد.
  4. می توانید ماکارونی را تا پخت کامل بجوشانید و بعد داخل بشقاب کشیده و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: