مواد لازم برای ماهی قزل آلا
- ماهی قزل آلا 1 عدد
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
- نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
- زعفران دم شده به میزان لازم
- آب لیمو و یا نارنج به میزان لازم
طرز تهیه ماهی قزل آلا سرخ شده رستورانی
مرحله اول آماده سازی ماهی قزل آلا، ابتدا ماهی را خوب پاک کرده و بشویید و اجازه دهید رطوبت ماهی از بین برود.
مرحله دوم: مزه دار کردن ماهی قزل آلا
حالا نمک، فلفل، زرد چوبه و زعفران دم شده را با هم مخلوط کرده و تمام قسمت های ماهی را به این ادویه ها آغشته می کنیم و داخل ظرف درب دار گذاشته به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله سوم: سرخ کردن ماهی قزل آلا
داخل تابه ای روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. حالا ماهی را داخل روغن گذاشته و اجازه می دهیم تا کاملا دو سمت ماهی برشته، مغز پخت و طلایی شود.
مرحله آخر: افزودن چاشنی به ماهی قزل آلا
در نهایت پخت که ماهی کاملا مغز پخت شده آب نارج را به ماهی افزوده و از روی حرارت بردارید. این کار به خوش طعم شدن ماهی بسیار کمک می کند و حالا نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ماهی قزل آلا رستورانی
- این ماهی را برای سرو در کنار سبزی پلو سال نو می توان تهیه کرد.
- بهتر و راحت تر است که ماهی را در ظرف تفلون سرخ کنید.
- ماهی را اول از سمت گوشت داخل تابه بگذارید تا سرخ شود.
منبع: سلام دنیا