طرز تهیه پوره کدو حلوایی برای نوزاد خوشمزه و مقوی با شیر مادر
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 68
نویسنده : melina

پوره کدو حلوایی؛ صبحانه‌ای مغذی! کدو حلوایی سرشا - گیتی شو

 

مواد لازم برای پوره کدو حلوایی

  • کدو حلوایی 900 گرم
  • آب به میزان لازم
  • خامه (اختیاری) به میزان لازم
  • شیر مادر یا شیر خشک (اختیاری) به میزان لازم


طرز تهیه پوره کدو حلوایی برای نوزاد

 

مرحله اول کدو تنبل را شسته و آماده کنید: کدو تنبل را در زیر آب سرد بشوئید. پوست آن را با یک برس کوچک سایش دهید تا آلودگی های آن پاک شود. دوباره با آب شست و شو دهید. اگر یک کدو حلوایی از قبل پوست کنده و خرده شده را خریداری کرده اید، آن را بر روی یک آبکش قرار دهید و با آب سرد شست و شو دهید تا آب آن خارج شود.


مرحله دوم: کدو تنبل را بپزید
کدو تنبل کامل: کدو تنبل را از وسط نصف کنید. دانه های آن را با یک قاشق بیرون آورده و آنها را برای بو دادن نگه داشته یا اینکه دور بریزید. هر کدام از نصف کدو تنبل ها را به روغن زیتون آغشته کنید و آنها را از سمتی که پوست کدو بر کف قابلمه قرار می گرفت، در کف قابلمه قرار دهید. برای مرطوب نگه داشتن مغز میوه کدو تنبل، قبل از پختن، 1.5 سانتی متر آب به آن اضافه کنید. کدو تنبل را در دمای 450 درجه فارنهایت تا زمانی که نرم شود که در حدود 45 دقیقه است، بپزید. آن را از روی اجاق گاز برداشته و مغز میوه را در داخل کاسه بریزید.
با فرزند عصبی و لجباز چجوری رفتار کنم؟ «مشاوره تخصصی کودکان»
با فرزند عصبی و لجباز چجوری رفتار کنم؟ «مشاوره تخصصی کودکان»

 

 

مرحله سوم: طرز پخت کدو تنبل پوست کنده و خرد شده
در مورد کدو تنبل پوست کنده و خرد شده: آب را در یک قابلمه با اندازه متوسط جوش بیاورید. کدو تنبل خرد شده را تا زمانی که نرم شود، در حدود 15 دقیقه بپزید. آن را در آبکش قرار داده تا آب آن خالی شود و سپس در زیر آب سرد به مدت 3 دقیقه بشوید تا روند پخت آن متوقف شود.


مرحله چهارم: پوره کردن کدو تنبل
کدو تنبل پخته شده را در یک غذاساز یا مخلوط کن تا زمانی که مخلوط نرم شود، به پوره تبدیل کنید. در صورت نیاز برای رسیدن به قوام مطلوب، آب یا خامه اضافی یا شیر مادر یا فرمولا کودک به آن اضافه کنید. هنگامی که کودک برای خوردن این غذا آماده شد، که حدود 10 ماهگی کودک است، می توانید کدو تنبل پخته شده و در اندازه های کوچک خرد شده را برای او سرو کنید.


مرحله پنجم: پوره کدو حلوایی را سرو کنید
مانند کدو گردویی، کدو تنبل نیز خوش مزاج هستند. با مخلوط کردن آن با سبزیجاتی با شیرینی کمتر، گوشت های غنی یا میوه ها، به آن طعم بیشتری بدهید. سعی کنید کدو تنبل را با موارد زیر ترکیب کنید: پودر دارچین یا جوز هندی، گلابی، سیب، هلو، کدو سبز، کلم بروکلی، برنج، عدس، گوشت گاو، مرغ، بوقلمون


مرحله آخر: پوره کدو حلوایی باقی مانده را در یخچال قرار داده یا منجمد کنید
پوره کدو تنبل را سرد کرده و باقی مانده را در یک ظرف فاقد BPA تا سه روز در یخچال نگه دارید. باقی مانده پوره کدو تنبل را می توانید تا سه ماه در فریزر منجمد کنید. یک شب در یخچال بگذارید تا از حالت منجمد خارج شود.

نکات مهم و فوت و فن تهیه پوره کدو تنبل برای نوزاد

  1. به دنبال کدو تنبلی که خرابی نداشته باشد و برای وزن خودش به اندازه کافی سنگین باشد و بین 1 تا 2.5 کیلوگرم وزن دارد، باشید.
  2. در صورت خرید بسته پوست کنده و خرد شده کدو حلوایی، مطمئن شوید که کدو تنبل رنگ نارنجی تیره دارد.
  3. از یک کدو تنبل 900 گرمی می توان در حدود 800 گرم پوره تهیه کرد.
  4. تذکر: همیشه قبل از آشنا کردن کودک با غذای جدید، خصوصاً اگر کودک شما آلرژی غذایی داشته باشد، با پزشک متخصص اطفال خود مشورت کنید. علاوه بر این، برخی از متخصصان اطفال، توصیه نمی کنند هویج، چغندر یا پوره اسفناج را تهیه کنید زیرا این سبزیجات تازه می توانند مقادیر بالاتری از نیترات داشته باشند.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: