طرز تهیه خمیر نان روغنی خوشمزه و ساده بدون فر به روش کرمانشاهی اصیل
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 65
نویسنده : melina

طرز تهیه نان روغنی سنتی آذربایجان بدون نیاز به فر نان صبحانه لذیذ • مجله  تصویر زندگی

 

مواد لازم برای نان روغنی خانگی خوشمزه مرحله به مرحله بدون فر

  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد سفید 1 کیلو
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیتر
  • روغن جامد 1 قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم


طرز تهیه خمیر نان روغنی خانگی خوشمزه

 


مرحله اول: ابتدا تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و کمی زردچوبه و شکر به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.


مرحله دوم: افزودن شیر
در این مرحله شیر و روغن جامد را هم افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

 

مرحله سوم: افزودن آرد
حالا آرد را به تدریج به مواد می افزاییم و آنقدر ورز می دهیم تا خمیر در گوشه ای از ظرف خوب جمع شود.


مرحله چهارم: استراحت خمیر
خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار داده و به مدت 24 ساعت در مکانی خنک استراحت می دهیم.


مرحله پنجم: آماده سازی خمیر برای پخت
حالا از خمیر به اندازه یک گردو بر می داریم و روی میز کار آرد پاشی شده به کمک وردنه خمیر را نازک باز می کنیم.


مرحله آخر: پخت نان روغنی
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و خوب که داغ شد نان روغنی ها را دانه به دانه دو سمت خمیر را داخل روغن خوب سرخ می کنیم و در ظرف سرو چیده و نوش جان.


نکات مهم و فوت و فن تهیه نان روغنی کرمانشاهی بدون خمیر مایه

  1. می توانید بعد از طبخ کمی شکر دانه ریز برای تزیین روی نان روغنی ها بریزید.
  2. میزان زردچوبه کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
  3. اگر در فصل سرد سال است می توانید خمیر را در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
  4. این خمیر در جای گرم ترش می شود.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: