طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی گیلان
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 70
نویسنده : melina

طرز تهیه میرزا قاسمی بدون کشک به روش اصیل گیلانی

 

مواد لازم میرزا قاسمی سنتی و خوشمزه

  • سیر ۴ حبه
  • بادمجان ۶ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی


طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و مجلسی

 

 

مرحله اول:کبابی کردن بادمجان
ابتدا بادمجان ها را میشوییم و یکی از چدن های گاز را بر میداریم و بادمجان ها را روی شعله زیاد کباب می کنیم به این صورت که پوست بادمجان بسوزد و داخل آن نرم شود. در صورت تمایل بر روی آتش یا ذغال نیز می توانید بادمجان ها را کباب کنید. اما اگر از طعم کبابی آن را دوست ندارید میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید.

مرحله دوم: میکس کردن بادمجان
پس از کبابی کردن تمام بادمجان ها پوست شان را میگیریم و با گوشت کوب برقی یا دستی آن ها را خوب له میکنیم،البته میتوانید در مخلوط کن نیز بریزید.

 

مرحله سوم: بلانچ کردن گوجه فرنگی
در قابلمه ای کوچک آب میریزیم و حرارت آن را زیاد میکنیم تا زود به جوش بیاید آن گاه گوجه فرنگی ها را در آن قرار می دهیم تا کمی نرم شوند و بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.

 

مرحله چهارم: تفت دادن سیر
سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و با رنده ریز رنده میکنیم.در داخل یک تابه مقداری روغن میریزیم و کمی تامل میکنیم تا داغ شود سپس سیر رنده شده را درون روغن تفت می دهیم.گوجه ها را کمی خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم وبا سیر تفت می دهیم.

 

مرحله پنجم: تهیه میرزا قاسمی
حالا بادمجان میکس شده را به مواد تابه می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و نمک،فلفل سیاه روی مواد میریزیم و صبر میکنیم تا آب مواد کاملا تبخیر شود و اصطلاحا به روغن بیفتد.(میتوانید برای خوش رنگ تر شدن میرزاقاسمی مقداری رب گوجه فرنگی در کمی روغن بریزید و تفت دهید و به مواد اضافه کنید،البته قبل از اینکه تخم مرغ را به میرزاقاسمی اضافه کنید) در تابه ای کمی روغن میریزیم و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و به مواد میرزاقاسمی می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه

  1. می توانید برای خوش رنگ شدن میرزا قاسمی از ۱ ق غذا خوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  2. برای تزئین میرزا قاسمی از گردو خرد شده می توانید استفاده کنید.
  3. برای خوشمزه تر شدن می توانید گوجه فرنگی ها را نیز کباب کنید.
  4. می توانید تخم مرغ را جداگانه در ظرفی با کره تهیه کنید و در انتها موقع سرو روی میرزا قاسمی قرار دهید تا مجلسی تر باشد.
  5. اگر دوست دارید بادمجان ها را سرخ کنید بهتر است کمی در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آنها از بین برود.
  6. میزان افزودن سیر دلخواه و قابل تغییر است.
  7. از بادمجان های کشیده و براق و قلمی برای تهیه میرزا قاسمی استفاده کنید.
  8. می توانید بادمجان ها را بعد از کبابی کردن به صورت ساطوری با چاقو خرد کنید.
  9. اگر دوست ندارید گوجه ها پوره شوند آنها را ریز خرد کنید.
  10. برای تهیه میرزا قاسمی در افزودن روغن دست و دلباز باشید.
  11. بعضی از افراد از طعم و مزه سیر خوششان نمی آید و از پیاز استفاده می کنند ولی طعم این غذا با سیر خوشمزه شده است.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: