طرز تهیه کیک چغندر پخته شده خوشمزه و پفدار با طعمی بی نظیر
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 64
نویسنده : melina

طرز تهیه کیک ردولوت | طرز تهیه کیک ردولوت | آرون فودز

 

مواد لازم برای کیک لبو و گردو خانگی خوشرنگ و خوشمزه مجلسی برای 6 نفر

  • آرد 300 گرم
  • شکر 230 گرم
  • روغن مایع 100 گرم
  • شیر 100 گرم
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • لبو پخته و رنده شده 1 پیمانه
  • گردو خرد شده 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد


طرز تهیه کیک چغندر قرمز خانگی خوشمزه و خوشرنگ وانیلی گردویی

 


مرحله اول: لبو را داخل آب و کمی شکر ریخته و بعد از پخت کامل آن را از داخل شهد خارج کرده و رنده می کنیم.


مرحله دوم: آماده سازی خمیر
تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه مناسبی ریخته و با همزن به مدت 7 دقیقه مخلوط می کنیم تا کرمی و کشدار شود.

 

مرحله سوم: افزودن شیر و روغن
در این مرحله روغن و شیر را به مواد تخم مرغی می افزاییم و در حد یکدست شدن مخلوط می کنیم.


مرحله چهارم: افزودن مواد خشک
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم 3 مرتبه الک می کنیم و به مواد می افزاییم؛ حالا با یک لیسک مواد را به خورد هم می دهیم.


مرحله پنجم: افزودن لبو و گردو
در نهایت کار لبو و گردو را به مواد خمیری می افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.


مرحله ششم: آماده سازی برای پخت
خمیر را داخل قالب 20 سانتی که کاملا چرب و آرد پاشی شده می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم.


مرحله هفتم: پخت کیک لبو در فر
قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم و به مدت به مدت 45 تا 55 دقیقه می پزیم.


مرحله آخر: سرو کیک لبو
کیک لبو را بعد از پخت کامل از داخل فر خارج می کنیم از داخل قالب بیرون می آوریم و زمان می دهیم تا کاملا خنک شود. در نهایت داخل ظرف زیبایی گذاشته و در صورت تمایل با پودر قند تزیین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک لبو خوشرنگ و خوشمزه خانگی

  1. حتما برای تهیه کیک از آرد سفید استفاده کرده و حتما آرد را الک کنید.
  2. بهتر است مواد اولیه کاملا دمای محیط باشند.
  3. می توانید ته قالب را کاغذ روغنی انداخته هم بیندازید.
  4. بهتر است آرد خرد شده را کمی به آرد آغشته کنید تا موقع پخت ته نشین نشود.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: