طرز تهیه خمیر پیراشکی پنبه ای و پفدار با خمیر مایه به روش حرفه ای
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 59
نویسنده : melina

طرز تهیه پیراشکی مرغ حرفه ای و خوشمزه با خمیر جادویی

 

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

  • آرد سفید 3 پیمانه
  • شیر گرم 1/2 پیمانه
  • آب ولرم 1/2 پیمانه
  • کره 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • خمیر مایه فوری 2 قاشق غذا خوری
  • نمک 1/8 قاشق چایخوری
  • شکر 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه خمیر پیراشکی پفکی و ترد

 


ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل شیر ریخته مخلوط می کنیم درب آن را می گذاریم تا عمل بیاید.


مرحله دوم تهیه خمیر پیراشکي
حالا کره به دمای محیط رسیده را با آب، تخم مرغ و نمک مخلوط می کنیم، یکدست که شد آرد را به تدریج اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم.

 

مرحله سوم تهیه خمیر پیراشکی
حالا خمیر را به ظرفی که چرب شده منتقل می کنیم روی آن را سلفون می کشیم و به مدت 1 ساعت در جای گرم استراحت می دهیم. بعد از گذشت این زمان خمیر پیراشکی ما برای مصارف مختلف آماده است.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خمیر پیراشکی پف دار و لطیف

  1. به دلیل جذب رطوبت مختلف آرد ها امکان دارد. این مقدار آرد هم زیاد بیاید یا اینکه نیم پیمانه دیگر هم مصرف شود. توجه داشته باشید آرد را به اندازه اضافه کنید تا خمیر شما کیفیت خود را از دست ندهد.
  2. آرد را قبل از افزودن به خمیر بهتر است حتما الک کنید تا از کیفیت آرد مطمئن شوید.
  3. اگر خمیر مایه در شیر ولرم و شکر پف نکرد استفاده نکنید چون فاسد شده است.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: