طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس و سس مخصوص خوشمزه و فست فودی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 72
نویسنده : melina

3 طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی با مرغ یا تن ماهی و پنیر و لوبیا |  مجله کوروش

 

 

مواد لازم سالاد ماکارونی ساده

  • ژامبون ۳۰۰ گرم
  • خیارشور ۶ عدد
  • هویج کوچک ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
  • ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم
  • شوید خشک ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص سالاد ماکارانی

  • مایونز ۱/۵ پیمانه
  • خردل ۱ ق غذا خوری
  • خامه ۲ ق غذا خوری
  • ماست ۳ ق غذا خوری
  • آبلیمو ترش ۳ ق غذا خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه ۱ ق چای خوری
  • پودر سیر ۲ ق چای خوری
  • آویشن ۱ ق چای خوری
  • پول ببیر(دلخواه) ۱ ق چای خوری

 

طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس

 

مرحله اول: پخت سیب زمینی و هویج
برای تهیه سالاد ماکارونی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها و هویج ها را می شوریم سپس در یک قابلمه قرار می دهیم و تا روی آن ها آب میریزیم و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا به حدی پخته شوند که زمان مخلوط کردن با دیگر مواد سالاد له نشوند. بهتر است هویج و سیب زمینی کمی دندون گیر باشند و به طور کامل له نشوند. پس از آبپز شدن هویج ها و سیب زمینی ها را روی تخته میگذاریم و به شکل مربع های کوچک یا اصطلاحا نگینی خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم.

 

مرحله دوم: پخت ماکارانی
ماکارانی فرمی ها را در قابلمه ای می ریزیم و روی آن ها آب به مقداری می ریزیم که اگر هم بزنیم ماکارانی ها در آب شناور باشند و کم تر از نصف قاشق روغن مایع (برای اینکه ماکارانی ها به یکدیگر نچسبند) و کمی نمک نیز می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا حدودا ۱۰ دقیقه ( دقیق زمان پخت هر ماکارانی روی جلد آن نوشته شده برای اطمینان روی بسته بندی را مطالعه کنید ) بعد که پخته شد در آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود.

 

مرحله سوم: آماده سازی مواد سالاد
می توانیم در هنگامی که ماکارانی در حال پخت است ژامبون و خیار شورها را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های مربع شکل یکدست خرد کنیم و زمانی که ماکارانی فرمی ها آبکش کردیم با هم به کاسه مواد اضافه می کنیم.نخود فرنگی کنسروی و یا پخته شده از قبل را همراه با شوید خشک به مواد اضافه کنید.

 

مرحله چهارم: تهیه سس
داخل یک کاسه کوچک تمام مواد سس را بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس در انتها روی مواد سالاد ماکارانی ریخته و مواد را خوب زیر و رو کنید تا یکدست شود و سس به خورد سالاد برود.


مرحله پنجم: تهیه سالاد ماکارانی مجلسی
(دقت کنید که با عجله و پیاپی مواد را مخلوط نکنید چون ممکن است مواد خرد یا له شوند پس به آرامی سالاد را مخلوط می کنیم) در آخر سالاد ماکارانی را در ظرف مورد نظر می ریزید و با ذرت،خیارشور و گوجه فرنگی تزئین می کنیم و روی آن را سلفون می کشیم و در یخچال می گذاریم تا خوب فرم بگیرد و بعد از ۱الی۲ ساعت آماده سرو است.نوش جان ، نکته اینکه اگر در ساعات طولانی قصد دارید سالاد را در یخچال بگذارید بهتر است سس آن را ۱الی ۲ ساعت قبل از مصرفتان به سالاد اضافه کنید تا سالاد تازگی خود را حفظ کرده باشد.

 

سالاد ماکارونی رژیمی

سالاد ماکارونی را به طور متداول با سس هایی مثل سس مایونز یا سس فرانسوی سرو می کنند که به همین جهت کالری آن بالا می رود و برای کسانی که در رژیم لاغری هستند یا به هر دلیل نمی خواهند غذاهای پر کالری مصرف کنند مناسب نیست. برای رفع این مشکل می توانید سس سالاد را در منزل به صورت دست ساز درست کنید تا کالری آن تقریبا نصف شود. برای این منظور سس مایونز را با ماست کم چرب ، مقداری فلفل سیاه و آب لیمو ترش مخلوط کنید و به عنوان سس به سالاد اضافه کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه سالاد ماکارانی با کالباس و سیب زمینی

  1. اگر تمایل دارید از مرغ بجای کالباس استفاده کنید ابتدا سینه مرغ را با کمی برگ بو و پیاز ادویه آبپز کنید سپس ریش ریش کنید و بجای کالباس یا ژامبون استفاده کنید.
  2. می توانید بجای استفاده از کالباس از سوسیس نیز استفاده کنید.
  3. سالاد هر چقدر بیشتر داخل یخچال بماند و سس به خورد سالاد برود خوشمزه تر می شود.
  4. اگر مواد سس را در اختیار نداشتید می توانید از مخلوط سس مایونز و ادویه فقط استفاده کنید ولی ترکیب گفته شده برای سالاد ماکارانی فوق العاده می باشد.
  5. برای رنگ دار شدن سالاد ماکارانی بهتر است به پاستا در حال جوش کمی زردچوبه اضافه کنید.
  6. حتما بلافاصله بعد از پخت پاستا آن را آب سرد شسته و زیر و رو کنید تا نشاسته اضافی آن خارج شوند و بگذارید تا کاملا خشک شود تا جذب سس آن کمتر شود.
  7. به دلخواه به مواد سالاد می توانید چند عدد فلفل دلمه رنگی استفاده کنید تا طعم بی نظیری به سالاد بدهد.
  8. اگر تمایل دارید می توانید از کمی قارچ تفت داده شده نیز استفاده کنید.
  9. خیار شور نباید در این سالاد کم باشد و به خاطر افزودن خیارشور حواستان به مقدار نمک سس باشد.
  10. در صورت تمایل به جای استفاده از سیب زمینی می توانید از تخم مرغ آبپز استفاده کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: