طرز تهیه پفک هندی خانگی با نشاسته گندم خوشمزه و آسان مرحله به مرحله
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 65
نویسنده : melina

طرز تهیه پفک هندی خام و آماده در خانه

 

مواد لازم برای پفک هندی

  • آب سرد 1 و 1/2 لیوان
  • نشاسته گندم 2 قاشق غذا خوری
  • روغن 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم


طرز تهیه پفک هندی خانگی با نشاسته گندم

 


مرحله اول آماده سازی نشاسته: ابتدا نشاسته را داخل آب ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا حل شود؛ سپس روغن، نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم.


مرحله دوم: پخت اول مواد پفک هندی
حالا مواد آماده شده را روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم تا غلظتی مانند فرنی بگیرد.

 

مرحله سوم: شکل دادن به پفک هندی
مایع آماده شده را داخل قیفی ریخته و داخل سینی که ته آن کاغذ روغنی انداخته ایم به شکل دلخواه می ریزیم. (با قاشق هم این کار را می توان انجام داد)


مرحله چهارم: خشک کردن پفک هندی
حالا پفک هندی آماده شده را مقابل آفتاب یا روی بخاری می گذاریم تا کاملا خشک شوند.


مرحله آخر: پخت دوم پفک هندی
تابه ای را تا نیمه روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا گرم شود. حالا پفک هندی ها را داخل روغن بریزید تا پف کنند و سریع از داخل روغن خارج کنید. در ظرف زیبایی ریخته و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت وفن تهیه پفک هندی خانگی

  1. برای رنگ کردن مواد پفک هندی از آب لبو، یا اسفناج و زعفران استفاده کنید.
  2. مواد پفک هندی را داخل قیف ریزی ریخته و شکل های مختلف مثل حروف اسم و یا شکل حیوانان در آورید و اجازه دهید تا خشک شود. فقط طرح ها باید ظریف باشند تا زود خشک شوند.
  3. پفک هندی را بعد از سرخ شدن حتما روی دستمال روغن گیر بگذارید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: