مواد لازم برای چیپس گوجه ای خوشمزه خانگی در فر
- سیب زمینی 4 عدد
- نمک 1 قاشق غذا خوری
- پودر گوجه به میزان لازم
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه چیپس گوجه ای خوشمزه و مجلسی در خانه
مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را خوب می شوییم، بنابه سلیقه و اینکه سیب زمینی پوست خوبی داشته باشد آنها را با پوست و یا پوست کنده با رنده چیپس کن یا پوست کن سبزیجات به لایه های نازک چیپسی تبدیل می کنیم.
مرحله دوم: استراحت سیب زمینی ها
سیب زمینی های برش خورده را داخل ظرفی از آب و یخ قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض می کنیم تا نشاسته اضافی سیب زمینی ها خارج شود.
مرحله سوم: آماده سازی سیب زمینی ها برای پخت
سیب زمینی های آماده شده را روی پارچه نخی تمیزی می چینیم تا خشک شوند. حالا قابلمه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و تا نیمه داخل قابلمه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن کاملا گرم شود.
مرحله چهارم: سرخ کردن چیپس ها
ورقه های سیب زمینی آماده شده را داخل روغن می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا طلایی شود. سپس با یک کفگیر حفره دار چیپس ها را از داخل روغن خارج می کنیم و روی دستمال روغن گیر یا توری فلزی می ریزیم تا روغن اضافی آن خارج شود.
مرحله آخر: افزودن پودر گوجه و سرو چیپس گوجه ای
زمانی که تمام چیپس ها آماده و روغن اضافی آنها گرفته شد، چیپس ها را داخل کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمک و پودر گوجه را روی چیپس ها می ریزیم و ظرف را تکان می دهیم تا تمام چیپس ها مزه دار شوند. حالا داخل ظرف زیبایی ریخته در کنار ماست موسیر نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه چیپس گوجه ای ترد و خوشمزه سالم
- چیپس ها باید با یک ضخامت باشند که یکی خام و یکی سوخته نشود و چیپس یکدستی بدست آید.
- حتما از روغن مایع مخصوص سرخ کردن با دمای بالا استفاده کنید.
منبع: سلام دنیا